пробийте дупка в стена

Ако искате да пробиете дупка в стена, има някои неща, към които трябва да се обърне внимание. При никакви обстоятелства не трябва просто да хващате свр. Можете да направите линии или руина за пробиване и сондаж.

Зависи от земята

Ако трябва да пробиете дупка, тя винаги зависи от съответния субстрат, който тренира (48,00 € в Amazon *) и кои тренировки трябва да се използват за него. Освен това трябва да се провери дали линиите са на точката на пробиване. Пробиването не е пробиване, така че трябва да обърнете внимание на следните неща:

  • Също прочетете - пробийте дупка в стената не работи, какво сега?
  • Също така четете - тренирайте в стената
  • Прочетете също - задвижването на гнездата е лесно
  • Инсталационно оборудване на точката на пробиване
  • Материал, от който съществува стената
  • Използването на правилното (ударно) бормашина
  • Пробийте дупката правилно

Материала, от който стената или или. Подземът се състои

Определено трябва да знаете материала, от който съществува стената. Само така можете да изберете правилната тренировка и да пробиете дупката. Вече чрез просто чукане често можете да определите дали е стена или таван в лека конструкция или масивна стена. Пробиването в лека стена или в хрема е нещо съвсем различно от вратата в масивна стена от тухли или бетон. Можете също да направите тестер за пробиване, за да определите материала. Като правило, тухлена стена генерира червен пробиващ прах, варовикова стена или стена, изработена от растип плочи бял пробиващ прах и бетонна стена сиво пробиване прах прах.

Изборът на правилната тренировка и тренировката

Не забравяйте да получите подходяща тренировка за естествен камък или зидария, ако е масивна стена от тухли или варовици. Често това са камъни от неръждаема стомана, подходящи за тази цел. Ако трябва да го направите с масивна бетонна стена, трябва също да изберете правилната тренировка за този материал. С фалшива тренировка или. С един за един напълно различен материал, който няма да стигнете далеч. Използвайте подходяща ударна тренировка за пробиване в стена. Повечето търговски достъпни машини за удар също са подходящи за пробиване в бетонни стени, но обикновено правят всички усилия. Ако често трябва да пробивате дупки в бетонни стени или одеяла, трябва да мислите по-добре за закупуването на чук чук (90.95 € в Amazon *). Това не си струва за една дупка.

Какво трябва да имате предвид при пробиване

Когато се пробиете, трябва да обърнете внимание на някои неща. Работете бавно, за да получите добър резултат и права дупка. Също така е много важно просто да запазите тренировката права. Така че те предотвратяват пробиването. Как да получите дупка пробита точно направо в стената, която е подходяща за прикрепване на дюбели и винтове.