Пробийте дупка в цинкова вана

Цинкова вана е много щастлива да се използва за декоративни цели, например за растения. Ако ваната е настроена навън, но трябва поне да пробиете дупка, така че растенията да не падат след известно време във водата.

Когато една цинкова вана трябва да бъде засадена

Тя получава критична, ако ваната трябва да бъде създадена с цветята или растенията по-късно на несвързано място. Тук тя задължително изисква дупки, така че излишната вода да изтече и растенията не се източват. Обикновено няколко дупки се пробиват в земята. В някои случаи може да е полезно да се пробият повече дупки в долната част на страниците. В идеалния случай ваната се изготвя по следните стъпки за засаждане:

  • Също така четете - пробийте голяма дупка в дърво и как работи това
  • Също така четете - пробийте дупка в раковина
  • Също така четете - Ремонт на обувка с дупка
  • Пробийте няколко дупки в долната част, за да оставите излишната вода
  • в парчета за площ или подобен материал за полагане на материали
  • След това попълнете земята
  • Засадете ваната

Какво трябва да обърнете внимание при пробиването на дупките

Използвайте остър тренировка, за да пробиете няколко отвора с по-голям диаметър във ваната. Но не забравяйте, че когато пробиването на остри ръбове могат да възникнат и спазват риска от нараняване. Ако нямате подходяща бормашина или тренировка (48,00 € в Amazon *), можете да се опитате да победите дупките с нокът и чук в земята. Но също така ли внимавайте да не се нараним, тъй като остри ръбове могат да възникнат тук.

Какво трябва да обърнете внимание на тигана

Важно е да запълните дъното на цинковата вана със звукови парчета или с подобен материал, преди да запълните земята. По този начин те предотвратяват дупките, пробити само във ваната, за да могат бързо да се запушат, докато например пристигне Земята в нея. Алтернативно, можете също да запълните слой от чакъл и след това да ги покриете с градинско руно преди запълване на земята. Това ще ви накара да изцедите излишната вода, но земята вече не може да запушва дупките за тарелки.

Защо да използвате цинкова вана?

Цинковите тави са много издръжливи и могат лесно да се използват и на открито. Дупките служат за осигуряване на поток от излишна вода.