Направете видим почти прозрачен летящ екран

Много производители с гордост подчертават колко светлина и въздух проникват през техните мрежи против комари, въпреки че мухите и комарите не се вписват през тесния размер на окото. Много фини нишки позволяват този изглед. Във всекидневието се случва по-често затворените мухата да се пренебрегват. Да го направите видим е възможно и необходимо.

Фините конци причиняват лоша видимост

Независимо дали е инсталиран вътре или отвън, много фина решетка може да бъде почти невидима. Това може да стане наистина неудобно с пълна тава с топли напитки. Но дори и простото разкъсване е много досадно, тъй като мухата трябва да бъде закърпена или заменена.

  • Прочетете също - Как да измервате правилно мухата
  • Прочетете също - Мрежа против комари не се залепва
  • Прочетете също - Прикрепете екран за муха към вашата собствена рамка

Повечето летателни екрани имат размери на окото между 1,2 и 1,4 милиметра. Дебелината на конеца на повечето продукти е около 0,2 милиметра. Висококачествените конци са изтъкани от само 1,3 милиметра. Това води до приятния, прозрачен външен вид, който обаче има своите клопки.

Опростена оптична защита срещу преминаване

стикер

Малки стикери и копчета могат да се нанасят върху плата. Те определено трябва да бъдат избрани да са устойчиви на ултравиолетови лъчи и да имат адхезивна страна, която не губи адхезивната си сила, когато е изложена на топлина.

спрей

Най-бързият начин за пръскане върху прости цветни маркировки. Трябва да се внимава да се осигури тънка консистенция на цвета, така че да не се слепват мрежи. Емулсионните бои са много подходящи.

Закачете на конци

Цветните нишки на преждата могат да бъдат закачени в отделни шевове, които като ламетите просто висят от двете страни.

Планирайте стъпалото

Има летателни екрани в рамки, които имат централно стъпало, към което е прикрепена оперативна дръжка. Често плъзгащите се врати нямат това стъпало. Когато планирате собствена конструкция или преди покупка, ефектът на визуална видимост може да бъде включен в разглеждането.

Дизайн и оформление

Плетете на конци

Вместо просто да висят в отделни конци, модели, подобни на бродерия, могат, разбира се, също да бъдат зашити в мрежестата тъкан. Граници, цветя или геометрични шарки украсяват и защитават.

Бижутерски магнити

На пазара се предлагат не само магнити за закрепване на комарници. Двукомпонентните бижутерски магнити също се предлагат като защита срещу преминаване. Те се състоят от два контра магнита или активна магнитна страна и аналог, изработен от черен метал.

Съвети и трикове Fly екраните се предлагат в много цветове. По-тъмните цветове като сиво или зелено са също толкова пропускливи за светлина и въздух, колкото и белите версии, но са много по-видими.