инцидент е взел Лина Живот, докато тя го знаеше - но не се отказвайте за не въпроса

Сериозен инцидент й отне почти крака и унищожи кариерата си като личен треньор. Но няма съмнение за младата жена от Хамбург.

Лина Байер е спортист до и през. Тя живее за нейния спорт и за кариерата си като личен треньор. Но инцидент на 10-ти. Септември 2015 г. поставя живота си на главата си. Животът, който тя води до този ден, е приключила, нейната фитнес кариера вероятно приключи.

30-годишният е на този съдбовен септември с твоя Харли по магистрала в Асафенбург на пътя, като кола покрива главата си. Лина е хвърлена под колата. Кракът й и коленете й са напълно разбити. Лекарите се борят за Linas десния крак. В спешна операция можете да я спасите, но нараняванията са сериозни.

© Main Echo / Lina Bayer

"Ако сте пълна страст в професията си като личен треньор, има 100% всеки ден и след това се събужда в болница, това е трудно. Трябваше да науча какво означава "оформена външност" и как се чувства, ако на всеки два дни в болничното легло е затворен синдром на отделение. Почти можеш да кажеш, че инвалидната количка е спасение за леглото ", казва Лина в интервюто с гофеминин. "Изведнъж не е мотивация и амбиция на ежедневието ми, но това беше болка, която показа границите. Първо да приемем това, е страшно трудно."

Лекарствата принадлежат от този момент до новия си живот. Най-простите движения стават чиста непреодолима задача. Но Лина се бие. Само в рамките на два месеца тя управлява инвалидната количка на патериците. Нейната воля е голяма. "Мотивацията винаги отива от един сами. Ако съм се отказал, тогава съм загубил битката сама по себе си, без значение как изглеждат ситуацията ", хамбургер.

Но щетите на краката и коленете са непоправими. Вероятно Лина никога няма да работи отново като личен треньор. Това определено е в стаята, която нямам никакъв шанс, работата ми, както трябваше да тече отново - каза Лина. "Какво може да бъде алтернатива, ако вече сте имали мечтаната работа?"

След много месеца рехабилитация, напредъкът, който прави Лина, сега само малък. Ежедневният живот без ходене помощ е немислима. И все пак десният й крак заплашва да стане твърд. На 20. Април Лина вече имаше друга операция. Това беше успешно след изявленията на лекарите. Колко успешна, но Лина знае само след няколко седмици. Дотогава тя е вързана за леглото и не може да премести крака си. Но те са тяхната воля и борба с духа им. "Борбата се решава в главата", 30-годишният.

Ако вашата лина иска да помогне на Хамбург, вашата история споделя и ви подкрепя, за да получите вашата компания изправена изправена. Тя изглежда остра в момента след всички ежедневни неща - например след инвалид апартамент или кола с автоматична трансмисия. Тя продължава да търси най-добрите специалисти за отломки, защото тя не се е отказала от професията си.

Вижте тук Linas Helpfuluf във видеото:

Зареждане...

Също така на gofeminin: най-красивите цитати за живота