Сенник с колони прави входа на къщата привлекателен

Входната зона е визитната картичка на къщата. С балдахин, прикрепен към колоните, това става оптичен акцент. В допълнение, това е оптимален вятър и защита от дъжд и гарантира, че оставате да изсъхнете, когато стоите пред вратата и потърсете ключа си.

Защита срещу вятъра и времето

Привързаността на визуализацията осигурява защита на времето и предлага функционалност. Независимо дали са налични модерна вила, пясъчник или половин дървена къща, голямо разнообразие от материали и дизайни.

  • Прочетете също - входната врата на дървесината предлага защита за входа на къщата
  • Също така прочетете - с балдахин на метал Входът на къщата получава ексклузивно докосване
  • Също така прочетете - балдахин от неръждаема стомана и стъклени актове благородни

Някои производители имат педани, прикрепени към стълбове. Има и възможности за почтеност на колоните поотделно и да гласуват покривния материал.

Допълнителни акценти

Има избор от плоски или заострени покривни конструкции, полукръгли или с всестранна защита, сенник на стълбове предлага много възможности за визуален дизайн. Стълбовете дават опора на навеса и трябва да имат достатъчна товароносимост.

Допълнителни характеристики са светлинни шахти, вградени прожектори, оттичане на вода в стълбовете или звездно небе. Има и почти неограничени възможности, що се отнася до избора на цвят

Материалите

Стълбовете на навеса могат да бъдат направени от мазилка, дърво, пластмаса, неръждаема стомана или поцинкована стомана. Изборът на материал за колона зависи от материала на навеса. Стъклото и неръждаемата стомана изглеждат модерни, с къщи с рамки от дървен материал дървените колони влизат в своите.

Дърворезбите, процъфтяването, лъскавата оптика или правилният цвят правят стълбовете за навеса нещо уникално.

Стълбовете на навеса имат различни ефекти

  • Штукатурни колони създават средиземноморски нюх
  • Бетонните стълбове изглеждат доста готини
  • Дървото създава топло впечатление.

Цените при различните доставчици

Стъклен навес с прости колони от неръждаема стомана се предлага за 350 евро, поръчковите продукти са съответно скъпи и струват няколко хиляди евро.

  • шмиц-петер.de предлага висококачествени сенници със стълбове.
  • В Holzbau-shop можете да си купите кръгли колони, изработени от различни дървета.
  • колони.de има колони от бял бетон и бетонов пясъчник в обхвата си.
Съвети и трикове Ако търсите нещо индивидуално, можете да закупите стълбовете за сенника отделно и да ги комбинирате с балдахина по ваш избор. Това създава входна зона на къщата, която не оставя нищо за желание.