Инсталирайте мивка, използвайки метода на верандата

Методът за предно монтиране спестява на реноваторите много работа при инсталиране на санитарни помещения. Усъвършенстваната свързваща стена може да се използва едновременно за няколко цели. Когато инсталирате умивалник, препоръчително е да поставите тоалетна и рафт.

Защо стенна мивка?

Пред инсталацията на стената е интересна опция, особено в баните, които трябва да бъдат ремонтирани бързо и ефективно. Методът предлага следните възможности:

  • Несложно ламиниране на неестетични тръбни връзки
  • Освежаване на цялостния нюх в банята чрез специален дизайн на претекста
  • Изпълнение на място за съхранение под формата на малки рафтове и складови площи

С метода преди стената името казва всичко: целият свързващ тръбопровод е изместен пред стената - но е добре опакован в малка, усъвършенствана допълнителна стена, чиято сърцевина е метална рамка на шпилка като държач за тръбна инсталация и като скеле за самата предстена. Предстенните елементи за умивалници обикновено са с половин височина - това означава, че горният ръб на получената предварителна стена може в идеалния случай да се използва като място за съхранение на прибори за баня и декорации.

Но можете да извлечете още повече от претекста: например, като го комбинирате с модулите на предстенната стена на други санитарни предмети като тоалетната или бидето, за да оформите голям предлог. Това придава на усъвършенстваната повърхност значително по-малко функционален характер и вместо това изглежда по-скоро като умишлен дизайнерски елемент - особено когато му се придават облицовки, които контрастират с другите облицовки на стени и се използват открити пространства за изпълнение на вградени рафтове.

Как работи инсталацията

За да инсталирате мивка, използвайки метода преди стената, първо трябва да планирате внимателно. Направете вярна в мащаб скица на вашата баня с всички санитарни предмети, които трябва да бъдат настроени, и определете размерите на място.

Размерите на предстенния модул трябва да бъдат приблизително еднакви. Може да се наложи да регулирате закрепващите релси, за да се завинтват към пода и стената малко с ножовка. Рамката трябва да бъде коригирана вертикално, преди да бъде окончателно фиксирана. Ако на една стена трябва да се комбинират няколко санитарни предмета, подравнете отделните модули с квадратна тръбна връзка.

След това прикрепете закрепващата скоба за дренажната тръба на мивката и свързващите части за захранването със студена и топла вода с предоставения свързващ материал. След това можете да прикрепите обичайните гъвкави маркучи към връзките, направени за свързване към фитинга на умивалника.