почистване на бял диван, направен от имитационен кожен диван

Дори ако не подчертава производителите и търговците, закупуването на бял диван на имитация на кожа е смел и без риск. Голкетът се състои от пластмаса, която реагира чувствителна към решаване на биологични и химични вещества. При почистване изборът на инструменти и изгледът за успех са ограничени.

Изчислете ефекта на почистване и опазване на материала

Предимството на бял изкуствен кожен диван срещу вариант на оригинална кожа е запечатаната повърхност. Типични ръбове от вода или други течности не могат да възникнат. Въпреки това, пространствата и признаците на употреба, които депозит на повърхността са ясно видими и бързо смущаващи.

Нашата препоръка

Грижа за интериора за кола | Почистването на тапицерията на столчетата за кола | Интериор на грижа за автомобила и...
11,96 EUR към продукта

При почистването най-голямо предизвикателство е да се разтворят добре прилепването на мръсни филми с възможно най-голяма агресивност, без да атакувате пластмасата. Основно Tabu са следните съставки:

  • разтворител
  • Surfactse
  • Алкални сапуни и основи
  • Изчисващ частица
  • Мастно почистващо средство

Бърза реакция и възможни почистващи средства

Грижа и почистване трябва да се характеризират преди всичко от превенция и бързина. Белите повърхности са естествено изключително чувствителни. Когато възникне мръсотия, бърза реакция често е решаващ фактор за успех.

Влажността и течността чужди тема трябва да бъдат приети незабавно. Романът със облачен капак също премахва оспорваната структура на повърхностните замърсители. Тъмните следи и сухите петна за мръсотия могат да бъдат редактирани със следните инструменти:

  • Воден разтвор със сърфактант-безсмислен детергент
  • Пластмасов почистващ препарат
  • Кърпи за грижа за бебето
  • Воден разтвор с неутрален сапун
Нашата препоръка

Полибой - Почистващ за имитация на кожа и материал Микс, във всички цветове - Почистване на кожата - 2 опаковка...
17,97 EUR за продукта

Извършване на задълбочено предварително почистване

На белите повърхности образуват бързо следи от разпределена мръсотия. Тези песни могат да бъдат хранени от самите примеси или други налични материали за големи площ. Първата подготвителна стъпка трябва да бъде спокойна обща изтриване на невидимата повърхностна мръсотия филм и прах преди интензивното почистване на едночковата.

Когато използвате инструменти за посткоринг, като например молив за боя за изкуствена кожа, тестовете за действие трябва да се извършват върху скрити тестови повърхности. Някои оцветители могат да бъдат комбинирани с почистващи препарати и да генерират вид смес между уплътняване, почистване и разпространение. Това също може да предизвика желания оптичен резултат без крайна чистота.

Нашата препоръка

Градска кожа Грижа за кожата Faux кожа грижа за кола диван чанта обувки седло премия...
20,96 EUR за съвети и трикове на продукта, по-важни от други цветове, Вашият бял изкуствен кожен диван е редовното уплътнение съгласно инструкциите на производителя.