ново запечатайте бялата дъска и отново използвайте използваеми

Една дъска е подобна на тъмен училищния съвет за описание, но със специални щифтове, при което етикетът трябва да бъде отстранен със суха гъба. В някакъв момент повърхността може да се наложи да се запечата.

Бели дъски в различни версии

Получавате различни версии на така наречените панели за бяла стена. От относително благоприятни версии към скъпите и съответно висококачествени бели дъски, асортиментът е широкообхватно:

  • Също така четете - осветени ножици за нокти чрез рязане
  • Прочетете също - треньор на Seal Servet
  • Също така четете - Seal Soapstone: Как и с какво?
  • Прости, пластмасови версии
  • Стоманени версии, специално покрити
  • Особено висококачествени и емайлирани бели панели
  • Със стъклени шайба

Където и кога, ако е необходимо, е необходимо ново уплътнение

Винаги се случва, че сухите цветови остатъци, силни замърсители или дори фини драскотини правят бяла дъска грозен и едва използваем. Ако предишната безупречна бяла повърхност е станала грозна, първо трябва да се направи пълно почистване. Първо, обичайното почистване се извършва с гъба за изтриване. Ако това не е достатъчно, могат да се използват специални почистващи препарати за белите дъски. Ако те не са под ръка, може да използвате и почистващ прозорец, който е свободен от дух. Ако всички тези опити са неуспешни, може да се наложи да помислите за нов печат.

Превърнете повърхността в бяла дъска

Има специален цвят за дъски, който може да се използва за трансформиране на почти всяка повърхност в бяла дъска. Такава боя може да се използва и за пребоядисване на повърхност на стара бяла дъска, която е станала неизползваема и по този начин прави повърхността отново използваема. Такива цветове представляват последната възможност да направим повърхността отново използваема като бяла дъска.

Основните свойства на специалното покритие

Специалното покритие за дъски се характеризира с редица специални свойства, като отлична адхезия към различни повърхности и лесно почистване. Можете да нанесете покритието върху стара бяла дъска, както и върху друга повърхност, така че да може да се използва като бяла дъска. Агентът може да се нанася с подходящ валяк за боядисване. Ако е необходимо, трябва да се използва фин финиш за уплътняване на повърхността. Най-добре е да се обърнете към описанието на приложението за вашето покритие за бяла дъска.