изграждане на оборудвана кухня - това е това?

Кухните са скъпо покупка. Отново и отново, възнаграждението идва за изграждане на оборудвана кухня. Дали това е възможно кои проблеми трябва да обмислите и какви решения има, този принос ви разказва подробно.

Възможности за професионално самостоятелно строителство

За изграждането на оборудвана кухня по класически начин, така че тя е равна на оборудвана кухня от магазина, е доста трудно начинание. Това изисква високо майсторство умение във всеки отделен случай и много добре оборудван семинар.

  • Прочетете също - изградете предната врата
  • Също така четете - изграждане на винарска изба сами
  • Прочетете също - изградете стената на стената

И двете са налични (например като дърводелец) можете да се доверите на проекта. Предизвикателството е и планирането - да се определят плановете за рязане и необходимия материал, също се нуждае от подходящ опит. Освен това трябва да се планира от самото начало как да се направят дървените връзки (има няколко възможности за това).

Но след това все още трябва да бъдат закупени

  • Мивка, монтаж
  • Печка и фурна
  • Вероятно и подразделенията на кабинета

Алтернативно самооснователно изграждане

Стелажна система като кухня

Той става по-лесен, ако инсталирате стелажна система на подходяща височина по дължината на кухненския бокс и заемете с работен плот. Там изрязването на керамично поле и мивка могат след това да бъдат изрязани и след това устройствата са инсталирани.

В този случай само кухненските шкафове се заменят с подходяща система за рафт. Много завършени системи за рафтове предлагат възможност за инсталиране на врати и чекмедже. По този начин, кухненската конструкция е относително неусложнена.

Самите врати да правят умения и много стабилна рафта, която също може да носи тежестта на предните врати. Системите за чекмеджета обикновено са по-лесни, но ограничават съществуващото пространство за съхранение нещо.

Тухлена кухня

Може също да можете да изграждате кухненски шкафове или техните дялове много икономически ефективно от ytong камъни или ytong plansteinen, и направете подходящ интериор на дървените шкафове. Това строителство спестява някои проблеми. Самостоятелните врати също са значително по-добре износени от здравите каменни стени, отколкото от свободно настроена стелажна система, която се движи.

Съвети и трикове основно, кухните се състоят само от рафтове с представяне на работния плот. За да изградите нещо подобно, има и много други възможности - бъдете креативни!