Изграждане на балдахин на балкона без пробиване

Балкон често може да играе само решаващото си качество като допълнение към хола, ако е защитен от дъжд, слънце, време и вятър. В точки за наем това често е трудно, защото дупките в бетон, стомана, стоманобетон и камък не са добре дошли или дори изрично забранени. Картопис без пробиване е решението.

Парасол и подструктура с крака

Принципът на освобождаване на чадъра с тежък бетон или воден резервоар може да бъде разширен, за да се изгради балдахин без зидарски контакт. Ако правоъгълният светофар, свободното рамо или бесинът не са достатъчни или по-малко подходящи, могат да се оплакват множество стълбове с бетонни крака, за да се изгради освободен покрив.

Растения и класиране

Поставяйки големи саксии за растителност с висок ръст, доколкото е възможно. Класгията може да бъде закрепена между короните или силните клони с влакна или кабел.

Пролет и телескопични пръти

Принципът е известен от опорните пръти за душ завеси. Две взаимно монтирани стоманени тръби могат да бъдат извадени през пружина в тях до желаната дължина и скоба хоризонтално между две стени. Тези телескопични пръти също са достъпни за вертикална употреба. Леки сенници и слънчеви платна могат да бъдат монтирани на поляците.

Магнитите на стоманата стоят перфектна алтернатива

Когато рамката и тялото на балкона са изработени от метал, съдържащ желязо, мощни неодимски магнити са практичен разтвор за монтаж. Дори много малки магнити разгръщат напълно фиксираща сила, за да се запазят покривните конструкции. Трябва да се отбележи, че магнитното поле може да доведе до нарушения на електрически и електронни устройства като мобилни телефони.

Следващите две измерения на неодимагнит и генерирани от лепило и задържане, така показва илюстративни примери за това колко използваем, тази алтернатива може да бъде:

1. Магнит като кубоид с дължина от четири сантиметра и ширина на сантиметъра и височина до 16 килограма.
2. Квадратно неодим с два сантиметра с дебелина до 170 килограма.

Съвети и трикове Ако намерите предполагаемо перфектно решение от производител на свободно стоящи конструкции, не мислете просто за статиката и стабилността. Винаги има фуга към зидарията, която трябва да бъде затворена. Гумени ребра, монтирани на покрива и почивка на стената не може да бъде сграда физически затворена.