Инсталирайте допълнително воден часовник за градината

Ако сте инструктирани да напоявате градината си в къщата си питейна вода, не е необходимо да плащате ненужни такси за канализация - ако оставите водата за леене поотделно над екрана за вода в градината. Как работи инсталацията, ще ви покажем по-долу.

Когато часовникът в градината е полезен

За питейната вода, обхваната от вашия местен доставчик на вода, веднъж плащате отстранени литри по себе си и отново таксите за отпадъчни води за същата сума. Тъй като консумираната вода се приготвя чрез многостепенни методи за пречистване в пречиствателни станции за отпадъчни води, за да го върнат към водния цикъл.

  • Също така четете - инсталирайте градинска вода часовник
  • Прочетете също - Регистрирайте се воден часовник за градината
  • Също така четете - Wasserwatch Oaks

Ако водите градинските си растения в отсъствието на резервоар или подземни води, с питейната вода на вашия доставчик на вода, те плащат два пъти - защото водопадите, които настояват в почвата, в крайна сметка вече не се изясняват и поради това не причиняват отпадъчни води Разходи за лечение. За да се избегне тази ненужна цена, можете да оставите отделената питейна вода отделно за градината отделно над градинска вода. Това е инсталирано в допълнение към основния водоглав часовник, в който се изважда часовникът на градината.

Инсталацията на градинска воден часовник, разбира се, плаща за големи, кърмещи градини. Колкото повече е по-високата консумация на питейна вода за легла и тревни площи по отношение на душ, зачервяване и миене на вода.

Инсталирайте часовник за вода в градината - ръководство

Воден часовник за градината вече можете да получите във всички усвоявания за цени между 20 до 30 евро.

Когато инсталирате, отбележете следното:

  • Контакт с доставчика на вода и получаване на регламенти
  • Изберете благоприятно местоположение на инсталацията

Във всеки регион има собствени правила по отношение на сметката за вода, защото водачът на водата работи локално - макар и суверен, така че след публичното право. Така че винаги трябва да направите яснота дали и ако отговорът е да, до каква степен можете да вземете инсталирането на градината си в ръцете си в собствените си ръце. Ако е необходимо, първоначалната инсталация може да се извърши от собствеността частна, редовната поддръжка обикновено трябва да поема операциите по инсталиране на договора.

Ако ви е позволено да прикачите водата в градината, вие търсите смислено и най-спестяващо място за спестяване на труда за това. Той трябва

а) лежащ зад главния воден часовник
б) възможно най-свободното
в) в идеалния случай стандартна външна вода

Най-лесният начин е да прикачите часовника директно към външен кран с ¾ инци. За такива часовници в градината обикновено вече са съвпадащи монтажни комплект с преходно парче. Ако кранът не е защитен от замръзване, часовникът трябва да бъде демонтиран преди първия замръзване. Почистването обикновено трябва да се извършва само от самия доставчик.

За инсталиране завъртете кранчето и винта на (почистената) външна резба просто преходната част с уплътнение и затегнете оремата на Съюза. Часовникът е завинтен към съединителя в долната част на съюза гайка и мариновото уплътнение.