изграждане на печат на прозорец за климатизацията сами

За наематели, самоорганизатори и спестовни колела, почти всички проекти се изпълняват отвъд дис. И уплътнение на прозореца за климатик, разбира се, да се изгради. За тази цел са необходими само правилният материал и няколко предпазни мерки.

Да приключи за печат на климатик

Който живее под наем и / или не иска да прекарва много пари, обикновено се инструктира за активна стая охлаждане в горещи лета на мобилна климатизация. Необходимото отваряне на прозореца за зависими от изпускателната и модела може би все още маркуч за доставка е проблем. Защото чрез отворения прозорец не само топли потоци въздух, които климатикът носи на нова охлаждаща работа - дори предложи летни гръмотевични бури, могат бързо да доведат до малко наводнение на покривните прозорци. Затова запечатването на прозоречната колона е препоръчително в мобилна климатична система.

  • Също така прочетете - докато запечатвате прозореца за климатизация
  • Също така четете - Направете дупка в прозореца за климатизацията
  • Прочетете също - коя мобилна климатизация е добра за големи пространства?

Преди да го направите, но в края на тях нямате нищо друго освен неприятности в крайна сметка, да имате предвид няколко неща:

  • Печат трябва да бъде толкова разумно изолиращ
  • Уплътнението трябва да бъде прикрепено здраво и здраво
  • Бърза свалност Животно значение

Използвайте изолационен материал

Така че уплътнението на прозореца облекчава значително климатизацията на вашата работа, тя не само трябва да се запечатва добре, но и да се състои от възможно най-голям материал. Текстилната тъкан, използвана за прости системи за покритие, е евтина и лесна за обработка, но няма голяма изолационна характеристика. Донякъде по-непроницаем и особено малко термично проводими са материали като плексиглас (предимство: прозрачност за светлина!), Твърди хартиени плочи или табели за HPL (синтетична смола). За уплътнение на прозореца за прозорци можете също да използвате твърдо фолио.

Закрепете здраво и здраво

Ако използвате твърди тъкани като повърхностен материал като по-горе, вие също се нуждаете от леко твърдо приспособление като проста велкро лента. Препоръчва се изграждането на рамка от атмосферни влияния дърво или пластмасови ленти, които са монтирани точно в необходимото отваряне на прозореца. Така че не е необходимо да правите сложни фитинг в прозореца само отворени само, можете също да изградите рамката за уплътнение на прозореца за напълно отворен прозорец. В този случай обаче те всъщност трябва да използват по-добри и особено прозрачни повърхностни материали като плексиглас или прозрачни смола.

В контактните страници на самостоятелната рамка до рамката на прозореца трябва да прикрепите водоустойчиви изолационни материали като каучук, силиконова или акрилна запечатваща лента.

Желание желание

Той е идеален, ако самостоятелно изграждането на прозореца е сменяемо, така че след сезона или понякога прозореца може да бъде отворен към вентилацията "естествена". Това е особено платимо, ако няколко по-хладни дни идват в период на топлина. В допълнение, така че в дограмата не трябва да се пробиват дупки, които не трябва да отговарят на евентуалния наемодател. Гъвкавото съединение е най-добре осъществено чрез затягане на рамката. Например, можете да използвате затягащи пукнатини.