Непознат моли тази стресирана майка за снимка - по ТОЗИ страхотна причина

Пазаруването с четирите й деца е истинско предизвикателство. Но странна жена насочва вниманието на тази майка към нещо, което всички трябва да вземем присърце.

Ние майките рядко отделяме момент от ежедневието, за да възприемем наистина това, което преживяваме или правим в момента. Бързаме от среща на среща, отвеждаме децата, вземаме ги отново, вършим домакинските задължения и организираме седмичното пазаруване. Поглеждайки назад, ние сме просто щастливи, когато денят е зад нас.

Също така тези стресиращи дни са изпълнени с по-малко зрелищни, но просто ежедневни неща, които трябва да оценим. Постът от майка на четири деца Джес Улф във Facebook обяснява как точно се има предвид това.

Зареждане...

Изпотено бебе по гръб. Тригодишното момиче настоява, че я боли корем, защото отчаяно се нуждае от поничка, която е забравила да яде след обяд. Шестгодишното дете използва всичко около себе си като оръжие. А седемгодишното дете умира да похарчи единствения си долар. The. Това беше пътуването ми до супермаркета днес.
Докато си прибирах хранителните стоки (благодаря, Алди) и се опитвах да не полудявам, жената до мен попита дали имам един от онези телефони, които могат да се използват за правене на снимки. Опитах се да не позволя да се покаже, че се дразня, защото тя вече беше задала един от безбройните вече въпроси, които ме придружават всеки ден. Отговорих, че ще притежавам един от тези изискани телефони. Тя попита дали би могла да го използва, за да снима мен и децата.

В супермаркета. Заедно. Тя ми каза, че би искала да има снимки на себе си и децата си, които правят ежедневни неща. Тя знае, че простото пазаруване е изтощително. Тя ми каза, че това, което правя, наистина има значение. Не й липсват нещата, които направиха дните толкова стресиращи, но липсват нещата, които я направиха толкова красива.
Винаги ще ценя тази картина и посланието, което има.

Самата мама Джес е фотограф и не е очаквала много от моментната снимка в началото. "Не се бях къпала, децата изглеждаха разрошени и стояхме малко едно до друго", каза майката на четири деца. Но жестовият жест я докосна и й показа какво е толкова красиво в живота - дори когато нещата станат неприятни.

"Надявам се, че други майки виждат, че има толкова много красиви неща в ежедневието и че има толкова много други майки, които ни разбират и ни подкрепят."