Боядисвайте дърво с инструмент за зърно

На гладки повърхности и повърхности може да се използва специален гумен инструмент за лесно създаване и боядисване на вид на дърво, като се използва само боя. При един вид щамповане, начертано по линията, нанесеният цвят се „преора“ със зърнен гребен. Неравномерното и неравномерно разпределение на слоя боя създава имитация на дърво.

Равната и гладка повърхност е предпоставка

Дървената оптика може да бъде имитирана добре от умишленото зърно с прясно боядисан цвят. Предпоставката е равномерна и гладка повърхност като тази, предлагана от отпадъците. Методът не работи върху структурирани повърхности като тапети с дървени стърготини.

  • Прочетете също - електрическа батерия за захващане
  • Прочетете също - handtacker bosch
  • Прочетете също - дъжд варел наоколо

Rigips също могат да бъдат боядисани и да им се даде зърно. Тук обаче трябва да се отбележи, че боята в "надрасканите " области отново излага повърхността на мазилката. Това може да доведе до прашни секрети. Този ефект се предотвратява от грунд. Случайният ефект се увеличава с неравномерно абсорбиращи основи.

По този начин създавате и рисувате външен вид на дърво

  • цвят
  • вода
  • Зърнен инструмент
  • Парцал
  • Роля на художника
  • Сито за капене или цветна решетка
  • Мека четка или ръчна четка

1. Под земята

За да използвате успешно инструмента си за зърно, трябва да създадете равномерна и гладка цветна повърхност. Основният цвят на подземната повърхност или стената на места отново излиза на преден план. Ако трябва да се постигне контраст, различен от, например, бял, трябва да боядисате повърхността в желания основен цвят и да я оставите да изсъхне.

2. Смесете боята

Боята за стена трябва да има кремообразна консистенция с водниста тенденция. Тествайте смесената боя върху малка площ.

3. Нанесете цвят

Нанесете достатъчно боя, за да можете да работите върху всички повърхности директно с инструмента за зърно, докато боята е мокра. Като насока, петдесет сантиметра е добра мярка за конвенционалните стени от пода до тавана.

4-ти. Генерирайте зърно

Поставете масовия инструмент на горния ръб и го хвърлете и го издърпайте със светлинно налягане вертикално надолу. Променете ъгъла на атаката и листата на движение във всяка мрежа, за да произведете разнообразие в Masable Image.

5. Изчетквам

След леко изсушаване на зърнените листове, добавете допълнителни светлинни удари с мека четка или ръка за ръка.

Съвети и трикове Ако искате да използвате зърнен инструмент и искате да постигнете по-ниски контрасти в дървената имитация, просто гордост за вино след първото зърно и повторете процеса на влака.