Изградете сами къща в селска къща по автентичен и стилен начин

Селската кухня се откроява от другите видове кухни по отношение на стил, особено чрез дървените си повърхности. Кухнята е разположена по-щедро от компактно оборудвана кухня. Често срещани форми на дизайн са индивидуално стоящи мебели, кухненски модули без високи шкафове и комбинирани кухненски боксчета с маси за хранене.

Естетика на характера на селската къща

Естетичната атмосфера и ефектът на кухня от селска къща се намира в селския район. Доминират дървени чела и плотове от дърво или камък. Пластмасата играе подчинена роля и в много случаи е напълно нежелана. Стенните шкафове намаляват ефекта на селската къща и се заменят най-вече с окачени устройства и леки рафтове. Предните уреди на хладилника и съдомиялната машина могат да бъдат облицовани с дърво.

 • Прочетете също - неръждаема стомана - изградете своя собствена маса
 • Прочетете също - Изградете сами люк в модерен стил
 • Прочетете също - Изградете своя собствена кухненска лампа - най-добрите идеи

Като печка или фурна, чугунното устройство подчертава рустикалното впечатление. Основните единици могат да бъдат проектирани еднообразно и компактно в съседни редове. Отделни предмети, които са умишлено извадени от асоциацията, като витрини или античен кухненски шкаф, засилват характера на селската къща. Предните повърхности с вид на дървена летва, с триизмерни профили и декоративни ленти са по-характерни от плоските и гладки повърхности.

Фитингите и дръжките имат голяма роля във външния вид. Металните фитинги също се използват или се избират с патина. Има широка гама от типични форми и функции:

 • Позволете си
 • Поляци
 • Бутони
 • Черупчести
 • Бункер
 • Махало
 • Селска къща или декоративни дръжки
 • Дупки за пръсти

Комбинация от старо и ново

Съществен естетически и творчески аспект на кухнята на селската къща е нейният изчистен, но не нов външен вид. По този начин старите кухненски шкафове могат да бъдат боядисани, дори както са предвидени отделни парчета. Като особено автентичен и подходящ вид цвят, много фенове на стила на селската къща предпочитат дърво, боядисано с креда.

Целевите неравенства в обзавеждането подсилват селския ефект. Няколко основни елемента в еднакъв ред, които побират най-голямата част от необходимото място за съхранение, са идеални. Кухненските инструменти като съдове за готвене, големи черпаци и лъжици и чаши за дръжки са характерни за стила на селската къща.

Съвети и трикове Ако имате достатъчно място, помислете за изграждането на кухненски остров и бар за закуска. Селската кухня изглежда толкова по-автентична, колкото по-домашни са нейните мебели и интериор. В „истинските“ селски къщи кухните почти винаги са били кухни за хранене и комуникативен център на домакинството.