Направете звукоизолация на вратата впоследствие

Вратите често не завършват напълно, така че има достатъчно място за звук от съседната стая в стаята. В противен случай вратите често представляват слабости в звуковата изолация, така че е необходим добър звукоизолация.

Последващата звукоизолация и звукоизолация за врати

Прозорците и вратите, които се съветват от звука много бързо в вибрации и предаване на звуци отвън или от съседната стая обикновено много добре. За да се получи оптимална звукоизолация на помещението, например, могат да бъдат инсталирани звукоизолирани врати или съответстващи прозорци. Това обаче е много скъп мярка. В повечето случаи може да бъде попитана последваща звукоизолация, която може да бъде направена по различни начини за изолиране на звуците от съседната стая или че поне възможно най-малко структурните условия съответно. Изолацията може да се извърши чрез следните мерки:

  • Също така прочетете - точната звукова изолация на вратата и как се прави
  • Също така прочетете - Направете звуковата изолация на кутията на ролетката впоследствие
  • Прочетете също - Стандартният размер на вратите
  • значително намаление или. Затваряне на съществуващите празнини на вратите
  • Изолация на фугата между крилото на вратата и рамката на вратата
  • Закрепване на възглавници на врати или пяна
  • допълнителна звукоизолация като завеса пред вратата

Уплътнете вратите по-добре с прости средства

Модерните врати са всичко друго, но не и масивни, освен ако не са специални шумоизолирани врати. Леката конструкция води до подобрено предаване на звука от една стая в друга. Освен това вратите често са кухи отвътре, така че да позволяват по-добро предаване на звука. Вратата може да се превърне в звуков проводник, ако започне да вибрира поради въздушния звук в съседната стая. Нежеланите предавания на звук могат да бъдат намалени с различни мерки. Често добри резултати вече могат да бъдат постигнати чрез изолиране на колоните на вратите и съединението между листата на вратата и рамката на вратата. Особено по-възрастните врати вече могат да имат нередности тук, през които възникват въздушни колони, чрез който звукът идва от съседната стая в собствената си стая. Самата врата може също да се увеличи с относително прости средства, например чрез поставяне на подложка за врата. Тези подложки за врати служат до до голяма степен минимизиране на вибрациите на материала и ефективно минимизиране на звука на тялото, предаден от вратата. Донякъде по-евтин е пяна, която можете да прикрепите към вратата и причинява добра звукоизолация. В най-простия случай допълнителната звукоизолация може да бъде постигната с прост приоритет пред вратата.