тренирам винт

Всеки, който вече е свършил с винтове с противоположни нишки, трябва да знаят проблема или. По-рано или по-късно - разрушен винт или болт, който трябва да бъде премахнат. Ако нищо не помага повече, винтът трябва да бъде отегчен. Кои инструменти се препоръчват и как да пробиете винт, можете да прочетете подробности тук.

С винтове може да има различни трудности

По-специално, винтовете, снабдени с брояч, това е, обикновено метрични или имперски винтове, обикновено при определени обстоятелства за разрушаване:

  • Ако сте отделени от корозия
  • Когато винтовете бяха затегнати далеч преди с твърде много въртящ момент
  • Ако не са предприети допълнителни мерки за решаване на винтовете
Нашата препоръка

ORIA Винтови експресиращ комплект, 5 броя повредена изваждане на винта...
8,99 EUR към продукта

Разбира се, винт твърде плътно стегнат не трябва да се разкъсват, ако трябва да се оказа много по-късно. Дори когато завивате в винта, това вече може да работи. За механика, поговорката често е "предпазливост, след като празникът се изключва!" да слушам. В редки случаи може да бъде също, че при отвиване на винта просто се превърна в погрешна посока. По-специално, левите нишки са рискови, защото са редки.

Различни опции за решаване на счупен винт

За разхлабване на счупен винт или болт има различни процедури. Ако винтът или болтът свърши, можете да завиете на две ядки и обратно на часовниковата стрелка. Те след това могат да бъдат включени, когато винтът все още е предварително предварително обработен. Какво може да се направи за предварително задаване и трябва, можете да прочетете повече в текста по-долу.

Завийте или заварявате ключалки

Най-вече винт, но се прекъсва толкова неблагоприятно, че те вече не са преценили достатъчно, за да изключат майката, да не говорим за две ядки. Тогава може да помогне, ако заварявате майката. Ако нищо не помага, можете да използвате отвертка. Тук ще намерите ръководство за използване на винтов израз.

Нашата препоръка

6 броя винтове, естествен комплект, Estmoon повредена отстраняване на винта, за да се премахне...
9,99 EUR към продукта

Завийте аспиратора с пробиване на винта

Винтовите екструзии не са нелюсултра като разтвор. Проблемът: експресията на винта се заостря в горната част и се завинтва в винта чрез съществуващата лява нишка в посока на въртене в винта, в който всъщност решава (с конвенционална десница). Това означава, че дупка трябва да се пробие в винта или болта.

Куката с отвертки

Сега завъртете отвертката, разстелете остатъка от винта, изстрелван през коничния курс на инструмента. Този ефект е подсилен с разредителни винтови шахти. В резултат на това отмененият винт може да седи здраво. Бързо винтовата експресия все още се откъсва и сега се намира в остатъка от винтове. Пробиването е още по-трудно, защото е закалена стомана.

Нашата препоръка

Qibaok 5 парче винтов експресия за премахване на леко повредени винтове,...
8,99 EUR към продукта

Profi инструмент: зъбни болтове, които не разпространяват винта

Така че имате нужда от решение, което гарантира, че инструментът ви не може да анулира. Тук има два инструмента: експресия на болт и специални профил за изключване на счупени винтове. Подготовката работи са и двете пъти по същия начин; Трябва да пробиете винта.

Пробиването на винта

С двата инструмента би било важно сондата да се пробие възможно най-централно в винта. Но болт изрази обикновено идват без допълнителни аксесоари, т.е. приготвянето на духола се случва без подходяща помощ. Първо, винтът е зърнен. В размера на зърната след това се поставя малка метална бормашина и бавно се пробива. Важно има и добър пълзене или рязане на масло. Зърната наистина трябва да бъдат остри и твърди, както и металната тренировка много остър.

Пробиване с насоки

Специалните профили улесняват всичко. Те съдържат бормашини в различни размери, свързани отделни болтове, които се задвижват в отвора и обединените гайки, над които се оказа екскретивни болтове. В допълнение са включени специални пътеводители, които могат да бъдат зададени или на или в отвора с резба. Това гарантира, че отворът всъщност се провежда в средата на вала.

Изключете болтовете в пробития винт и изключете

SPIN PIN е снабден с остри пръти, които правят диаметъра на щифта малко по-голям от този на свързаната скрия. Тогава щифтът се задвижва в отвора. Когато се обърнете по-късно, писалката здраво седи като предавка. Предимството пред експресията на винта: оставащият винтов вал не е разпространен. Почти всеки счупен винт може да бъде отстранен надеждно.

Съвети и трикове както при обичайните метъл винтове и особено при премахването на счупения винт, той се препоръчва спешно да се използва добро освобождаване на ръжда. Също така, когато пробиете винта, както е описано. За предпочитане, те не започват непосредствено преди пробиване, но вече предишния ден. Също така, нагряването на винта или болта може да помогне при решаването.