устойчива на масата на масата и равномерно боя),

За разлика от чистите бижута и декоративни повърхности, има таблета в боядисване на маса за маса, за да бъде устойчив на постоянно износване. Следователно типовете бои трябва да бъдат избрани съответно, за да се гарантира дълъг срок на годност. В допълнение към повърхността, нечувствителността и еднородността са в търсенето.

Типични видове стрес за боядисване

На масата на масата е една от най-често срещаните и най-силни области, използвани в едно домакинство. Винаги има различни видове стрес и стрес. Ако трябва да се използва "гол", е необходим устойчива боя. Изтриване и боядисване на масата с неподходящи цветове и бои проблеми бързо на радостта от красивата повърхност бързо.

  • Също така четете - конкретна маса за модерен вид
  • Също така четете - на масата за получаване, защита и оптични масла
  • Прочетете също - свържете върха на възобновяема маса

Типични видове стрес на таблица на масата за хранене се състоят от:

  • Топлина чрез настройване на питейни съдове, плочи и купи с горещо съдържание.
  • Влага чрез хранителни и напитки капчици като заваряване и кондензация при силно охладени бутилки и / или горещи ястия.
  • Общ контакт с кожата, който предава киселинни защитни частици на защита на кожата на върха на масата.
  • Твърди предмети с надраскащи ръбове и върхове като прибори и части на резервоара или други приложения при изработване и възпроизвеждане на масата.
  • Механични натоварвания от (леки) огъване на масата с натоварване, което може да доведе до фини и грозни боични пукнатини в случай на недостатъчна картина.

Подгответе се и грундиране

Основната подготвителна работа за боядисване е равна на препаратите за цялата боя за дърво или фибри. За да се гарантира равномерно разпределение на по-къса живопис, трябва да се приложи достатъчно грунд. Всмукването на цялата повърхност на работния плот трябва да бъде хармонизирано, което се постига чрез насищане на материалното вещество.

Когато редактирането и шлифоването, стабилните завеси могат да направят предварителната работа решителна. Ако съществуващият лак е значително неповредено, често е достатъчно като носител на новата боя. Лека грапава чрез шлифоване с 300 зърна създава достатъчна основа. Обезмасляването може да се извърши с прекъсване на ацетон.

Липса на видове и печат

Боите трябва да имат сух вискозитет, който им пречи на почивка. Следователно, има "меки" уплътнения. Бои на водна основа са подходящи, дори поради тяхната здравословна храна, по-добра от продукти, съдържащи разтворители. Като алтернатива е възможно лазерът.

Съвети и трикове при закупуване на боя за вашата маса отгоре, изберете само продукти със синия гел за околната среда, за да минимизирате риска от вредни врати.