Изхвърляйте тоалетна

В санитарното инженерство е направил много през последните години. В допълнение, голямата "водна дурта", многото по-стари тоалетни вълни все още имат. По този начин, ремонт и модернизация на WC в момента са в тенденция, толкова отдавна не повече. Но с обновяването на банята или WC също много боклук. Това бързо пита въпроса къде старите санитарни помещения като тоалетната се разпореждат.

Много причини говорят за възобновяема вана и тоалетна

Почти всяко десетилетие има своите специални тенденции в дизайна. Дълго време тоалетните бяха докоснати. За щастие, това се е променило фундаментално. Е позволено, какво радва. По този начин по-удобните дизайни ще се държат (не рядко има предпочитания за тъмни цветове, а след това цялата тоалетна действа съответно мрачна и неприятелски).

 • Също така четете - инсталирайте тоалетна без дренаж
 • Прочетете също - чиста тоалетна само с детергент
 • Прочетете също - обменяйте стоящи до тоалетна срещу стената на тоалетната - така работи

В допълнение, санитарното инженерство се използва всеки ден. Така че употребата и следите не трябва да се избягват. Много причини, които могат да говорят за обновяване на баня и тоалетна. Това пада, в зависимост от обновяването, много боклук:

 • Стара инсталация преди стената (метална конструкция с пластмасова пробна кутия)
 • Пластмасови тръби
 • Тоалетна басейн керамика
 • Други пластмаси като вълнист или покритие на CLO
 • Мивка (предимно санитарен порцелан)
 • Стари бани или душ тарелки (метален емайлиран или акрил)
 • Уринайл (който може да бъде запълнен с химическа заключваща течност)

Къде да се разпорежда с компоненти от банята и тоалетната?

По принцип, цялата баня или тоалетна може, разбира се, да се разпорежда с поръчан строителен контейнер. Въпреки това, околната среда също трябва да бъде сортирана тук:

 • Пластмаси (пластмасови цистерни, тръби, акрилни части)
 • Метали (емайлирани душ и вани, фитинги)
 • Санитарен порцелан (умивалник, писоари, тоалетни басейни)

Изхвърлете санитарната керамика

Керамичните части могат или да се изхвърлят директно в контейнера за чакъл или в центъра за рециклиране в развалините. Често контейнерът за разкъсване има смисъл, тъй като дори старите плочки са бити от тоалетна или баня и след това трябва да се изхвърлят. Пластмасовите части като вълнен или покритие на CLO се демонтират и се изхвърлят с други пластмаси. Специално внимание трябва да се обърне на безводните писоари. За да се управлява безводна, е необходима бариера течност.

Възможни особености в пистата

Това най-вероятно може да се сравни с масло върху вода: маслото плува на вода и го затваря нагоре. Това е и функционирането на бариерните течности за писоари. За производителя на тези течности ще научите, ако трябва да се обмислят специални изисквания по отношение на специализираното и екологосъобразно обезвреждане.

Метали и пластмаси (много акрил в санитарната зона)

Металите, както и пластмасите трябва да бъдат изключени и за предпочитане да се изхвърлят в центъра за рециклиране в съответните зони. По този начин тези рециклирани могат след това да бъдат рециклирани отново и се доставят към продуктовата циркулация.

Така че не трябва да се разпореждате с баня и тоалетна

Може би този или другите читатели са имали сами: само няколко десетилетия, това се случи отново и отново, че старите вани и санитарна керамика са просто погребани някъде в градината. Това е абсолютно никаква добра идея. И накрая, повечето тъкани не гнило и ще бъдат същите след 200 години и по-дълго. Имаме последните векове и особено през целия 20. Век до твърде много хищник на нашата планета.

Съвети и трикове Ако искате да се разпореждате с CLO, реновиран, модернизиран или изгражда. Разбира се, в дневника на къщата ви предлагаме няколко ръководства, инструкции и друга информация за всички свързани теми. Замяна или преместване в тоалетни, например, до тоалетната, свържете или регулирайте цистерна, пистата и много други интересни теми.