Незабравима сватба: Тази 89-годишна баба е идеалната шаферка

Тази булка искаше не кой друг, а 89-годишната й баба да бъде шаферка в големия й ден.

Когато Кристин Куин планира сватбата си, тя знае точно кого иска да има до себе си като шаферки в големия ден: сестра си, най-добрите си приятели - и баба си. Елизабет Гуверн - известна като "Баба Бети " - вече е на 89 години, но за Кристин тя е една от най-добрите й приятелки. „Решението да я направим шаферка беше лесно, защото имаме толкова близки отношения“, обяснява булката. "Кой не иска най-добрият им приятел да стои до тях в деня на сватбата им??"

Баба Бети в началото не беше сигурна и се съмняваше, че Кристин наистина иска баба й да се присъедини към групата на други шаферки, които бяха на по двадесет години. Но Кристин беше съвсем сигурна. "Тя ме попита около десет пъти ", каза Кристин в интервю за 'Huffington Post '. "Тя попита:" Защо искате една стара жена сред шаферките си??'"

Булката Кристин увери баба си, че не трябва да прави нищо, което не й е удобно. Ако тя не иска да носи роклята или промени мнението си, това е напълно добре. Така че баба Бети, която беше омъжена за дядото на Кристин повече от 50 години, се съгласи. И в големия ден тя изряза страхотна фигура заедно с останалите шаферки, булката и младоженеца и шаферите!

© Sweetwater Portraits

Според Кристин Бети е била доволна и се е забавлявала много. След това тя дори танцува цяла нощ, вместо да се прибере в началото на началото, както първоначално е предназначена. "Да прекараме целия ден с баба до мен, докато се ожених за любовта на живота си - не можех да мога да ми пожелая", казва Кристин.

© Портрети на сладки води

"Спомням си момент точно когато Бети ме попита:?"", казва булката. - И аз отговорих, че бях и че съм щастлив да имам цялото си семейство с мен. И тя каза: Добре, не е необходимо да чувам повече. Ето ни!"

Всички снимки на сватбата могат да бъдат намерени тук на уебсайта на портретите на Sweetwater.