тапицерия в навеса, изработена от ламарина

В отворен навес, паркираното превозно средство често е леко защитено в ветровито време с валежи. Той също така паркове много видим без частичен или многочастен страничен панел. От ламарина може да се монтира разнообразие от декоративна и практическа защитна защита, която също смекчава времето на времето.

Отворен гараж и покрит паркомясто

Базата на навес се състои от четири ъглови публикации, на които стопанска конструкция от дърво или метал. Тя носи капака. Навесата е оценена като процесуален проект за строителство, при условие че не надвишавате двадесет кубически метра обем на помещението. Докато една страна на навес остава отворена, тя ще бъде одобрена като открит гараж или покрито място за паркиране.

Сондаж може да затвори до три страници. Трябва да се носи от длъжностите, така че да не се изискват основи на ленти или допълнителни основи. Новите основи могат значително да усложнят пътя на одобрението, тъй като става въпрос за увеличаване на запечатаната почва. Лист има голямо предимство, че е относително лесно да бъде. Конфигуриране и гънки генериране на необходимата статична стабилност.

Форми и проектиране на метални диафрагми

Следните листови метални конструкции служат като странични панели в навес:

  • Дупка с декоративни пръчки
  • Трапецовиден лист като плоча
  • Гофриран лист като плоча
  • Професионалисти от ламарина

Затварянето на пълните повърхности на страниците рядко се избира, тъй като на открито изтегляне допринася за по-бързо изсушаване на влажността или влажното превозно средство. Тесните фуги и слотове или дупки позволяват на вятъра влак, но предлагат адекватна защитна защита и защита на дъжд и сняг.

Термичното поведение на навес трябва да се вземе предвид по време на облицовка. Неблагоприятното въведени ветрове могат да натоварват статията, например от високи плавателни сили. Също така, безопасното поведение на покрива и паркираното превозно средство се променя в частична или тристранна превръзка с ламарина. Пълнители, изработени от ламарина, не трябва да се докосват директно, за да се предотврати корозията за контакт.

Съвети и трикове Забележете преобладаващите насоки на вятъра в страничната облицовка на навес и избягвайте изграждането на "Windall". Ако бризът не може да премине, той често премества листа в движение и я носи да се люлее. Шумът може да бъде обезпокоителен като звуци на дъжд на калаен покрив без звук намаляване на руно.