Свържете пералня към мивката

Особено в жилищни сгради без измиване, пералната машина е настроена в кухнята или в банята. Устройството може да бъде поставено самостоятелно или да намери пространство под мивката. И в двата случая трябва да се спазват техническите условия. Водните прекъсвания и приток могат да бъдат интегрирани добре с ключовете на линията.

Меки и дюзи като клони

Връзката с мивка предлага за перална машина в апартамента. Само входът на водата може да бъде здраво свързан или изтичането може да бъде постоянно инсталиран. По-старите инсталации за мивка често нямат съответните съединителни части, които обикновено са лесно модернизирани.

  • Също така четете - свържете пералната машина до душа
  • Също така четете - изградете дървени мивка сами
  • Също така четете - свържете пералната машина в банята

Входът за студена вода се насочва от ъглов клапан към метален подсилен маркуч към фитинговата връзка. Клон със спирателен кран може да се вкара директно над ъгловия клапан. Изтичането на сифона е постоянно свързано с входяща дюза с винт. Гнездото трябва да е над завоя в бариерата за миризми. По този начин мъхът и пухът от мръсната вода за измиване ще потънат в завоя, където могат да бъдат изхвърлени.

При много сифонни конструкции вмъкването на свързващия елемент от противоположната страна трябва да бъде противопоставено, за да се изравнят височините на свързване от двете страни. Обърнете внимание на промяната в положението на сифона по отношение на суетника. Чрез инсталиране на дренажна връзка извитата дренажна тръба е с около десет сантиметра по-дълбока.

Интегрирайте устройството в умивалника

При интегриране на устройството под горната част на суетата, линиите трябва да бъдат положени по такъв начин, че маркучите да не бъдат притиснати, прегънати, компресирани, опънати или блокирани по друг начин, когато пералната машина е включена. Кранът за подаване на вода трябва да бъде лесно достъпен. Когато инсталирате Aquastop, не е задължително той да се отваря и затваря за всеки цикъл на пране.

Когато изграждате пералня под, трябва да се вземе предвид присъщото движение. Не се препоръчва "да затягате " корпуса на устройството твърде плътно. Корпусът на устройството развива огромно напрежение и вибрации, особено при въртене. Ако няма толеранс на движение и силата се разсейва равномерно, може да се повреди както самата пералня, така и суета.

Съвети и трикове Когато сглобявате мивката и инсталирате връзките на пералната машина, обърнете внимание на информацията, предоставена от производителя на устройството, за максималните ъгли и наклони на кабела.