покриване на балкон

Балконът е изложен на метеорологичните условия в специална степен. Но не всеки материал, използван за балконното строителство, се отглежда. Особено през зимата, ако балконът все пак не е необходим или само ограничен, се постига значително по-голяма дълголетие с покриване на балкона.

Времето е вредно за всеки балкон

Дори изложеното място на балкона върху фасадата на къщата показва, че компонентът е напълно изложен на времето. Топлина, пряка слънчева светлина, дъжд, сняг, замръзване, лед и студено искане всеки материал. Но особено дървената балкон ще бъде повредена устойчиво.

  • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона
  • Прочетете също - покривът за балкон
  • Също така четете - замазка за балкона

Специален риск е изложен на дървената балкон

Дори ако редовно изчакате балкона и снабдени с консерванти от дърво, оставете времето да издържи следите ви. Не е забравено, че разходите за балкон могат да бъдат изключително високи за масивен дървен балкон.

Някои балкони са особено изложени на риск

Но и в зависимост от вида на балкона, метеорологичните условия могат да окажат отрицателно въздействие върху отглеждането:

  • Балкон на покрива или покрив
  • loggia
  • Строителни алкини от дърво
  • Балкон парапети от дърво

Покриване на брезенти за покриване на балкон или балкон

Специализираната търговия предлага специални брезенти, с които те могат или да покриват целия балкон, парапета или пълното парапет. В крайна сметка трябва първо да отбележите, че използваният материал се изпарява отвътре навън. Защото така или иначе, влагата ще се натрупва под капака.

Използвайте само подходящи корици

Особено през зимата, ако дневните и нощните температури варират сравнително силно между лесно и много студено, тя се подсилва с кондензацията на влажността, така че с пот вода да се очаква. Под покритието става бързо да се напусне, които вече не се сменят. Така че се уверете, че въпреки че не може да проникне в влага от външната страна, тази пот вода все още може да се изпари през капака.

Време за покриване на балкона и да се подготвят за зимата

Разбира се, покриването на балкон не изглежда много хубаво. Но особено през зимата, макар градината и растенията на балкона да са направени зимни, които не падат и е въпрос на повечето хора. Това също избягва този сняг и лед на балкона или. Парапетите остават и могат да доведат до огромни щети.

Съвети и трикове през лятото, особено слънчевата светлина със силната UV лъчение, която унищожава лигнин в дървото. Ето защо, старо, незащитено дърво също е сиво. Вместо капак за балкона можете да използвате поверителност през лятото, което също дарява сянка. Има много идеи за балкон, който също осигурява защита срещу пряка слънчева светлина.