запечатване на балкон и комплемент с ламарина

Лист помага при запечатване на балкон. Той счита, че метеорологичните условия са далеч от други незаменим уплътнители. Само листове, богати на печат. Въпреки това, те са идеално подходящи за защита на битумните и заваръчните ленти от гниене и разлагане. Също така печалба масовите ръбове и парапет корони.

Изследователски балкон части допълнително печат

Листният метал може да бъде направен напълно плътно поради запояване или заваряване на шевове и шокове. Чисто технически подходящ за запечатване на балкон. Въпреки това, листовият метал не е подходящ като подови настилки. Тя може да бъде обучена и води до много блестяща повърхност за влага и влажност.

За отделни компоненти на балкона около пода, листовият метал е идеалното допълнение за защита на плътността и получаването. Подобно на покривна плоча на Атика, короната на мост от бетон или зидария може да бъде облечена.

Балконите често са чувствителни към вертикалните ръбове на почвата и влачеха най-бързото от атмосферни влияния. Превръзката на външните ръбове с метални профили намалява атмосферата и напълно предотвратява въвеждането на влага. Също така на страничните ъгли и шевове от земята до страничните стени, листовият метал може да осигури ценен принос за течове като един вид периферния пиедестал.

Може да се използва на най-чувствителността

Основното уплътнение на балкона се извършва с заварени битум или пластмасови писти. Тъй като тези материали са податливи на интензивно слънце и постоянна влага и могат да бъдат крехки и крехки, листов метал е идеален спътник.

Особено в края на заваръчните ленти могат да бъдат причинени повреда на времето. Същото се отнася и за дървените подови настилки. Лагерите или плаките реагират на главата и крайните лица първо при метеорологични условия. Калъфи, изработени от ламарина, защитават гората към тези потенциални мъже.

На балкон се използват следните уплътнителни структури с ламарина:

  • Покриване на короната на парапет от бетон или зидария
  • Текущата крака вътре, която може да бъде изтеглена под прав ъгъл парче под пода
  • Облицовка на външните ръбове на балконния под (конзолни ястия)
Съвети и трикове в ламарина на балкона може да създаде същия шум като на калай. Ако прикрепите листа от план и без вибрации, шумът на шума се намалява значително.