стена е балкон

Всеки балкон също се нуждае от парапет или парапет. Не всеки е доволен от решението на балкона му. По този начин множество собственици на жилища винаги са по-добри от балконът на балкона. Въпреки това, докато стените или. Стени на балкона Специалните характеристики, които това носи с него.

Местоположението на балкон се взема предвид в строителната технология

Първо, най-забележителната функция е, че балконът е прикрепен към откритото място на фасадата на сградата. Така той също е изложен на метеорологичните условия за геоих и разваляне. Сега обаче трябва да се разграничат различните видове балкони, тъй като това се обработва по различен начин с всеки специфичен балкон:

  • Също така четете - мазилка балкон
  • Прочетете също - Осигурете балкон
  • Прочетете също - покрийте балкон
  • loggia
  • Roofloggia
  • Тип балкон със стол
  • Супервайзорен балкон (привързаност или балкон за прикрепване)

Вида балкон

Лоджията е балкон, разположен в енорията на сградата. Това прави този балкон обикновено и покрив. Балконната плоча е в същото време междинният таван на съответния етаж.

Конзолатален балкон се състои от бетонна плоча, която отменя фасадата. Това създава плъзгаща се замазка за ефективно дехидратиране на протокола в бъдеще.

В дачлогията балконът се намира и в рамките на етажа на сградата. По принцип този балкон е болт на покрива без изграждане на грозде. Отводняването на балкона също е от голямо значение.

Извисяващи се балкон и стените на парапета

Надзорните органи и строителните алкини, от друга страна, са предимно от дърво или лек метал. Така че те не са подходящи така или иначе, балконът или. парапета към стените. Следователно, това е извисяващият балкон, където стените на балкона могат да се считат за най-подходящи. Можете да стените на страниците или предната част на балкона.

Плаката за налягане трябва да се източи

Въпреки това, протоколната плоча и преди всичко периферната зидария трябва да бъде проектирана така, че дренажът да може да бъде гарантиран. При балкони от 70-те и 80-те години често се виждат бульоли, които са напълно свързани с долната плоча. Между тях бяха включени само дренажни тръби.

Тухла парапет обикновено означава стояща вода

Днес това строителство често означава значителни проблеми с обновяването, тъй като дренажът често е само дефицитен след години. Така че не се препоръчва. Вместо това, след каменен ред, половин камък може да бъде оставен отворен. Въпреки това, дори зад камъните, натрупани до долната плоча, водата събира вода, която не може да тече.

Структура на макарата

В допълнение, структурата на балкона на борда на протокола е особено (отдолу нагоре):

  • Бетонна плоча
  • Разделителен слой или слой за разделяне
  • Замазка с градиент

Масонството просто се поставя върху бумната плоча, не работи

Това ще отдели замазката на балкона от бетонната плоча. Но ако бяха просто стени, този парапет нямаше да бъде здраво свързан с плочата на макарата. Дори ако вмъкнете хоризонтално и около ъглите на страниците на страниците, този тухлен парапет не е наистина свързан с плочата на макарата и съществува (най-малко след няколко години) остър риск от катастрофа на парапета.

Но също и пиърсингът на налягането е рискован

Същото се отнася и ако искате стената само на балкона да изградите парапет. За да пробие бумната плоча за свързване на моношното желязо, едновременно означава да се унищожи структурата на слоя, водата може да проникне в слоеве, които всъщност трябва да бъдат защитени срещу вода. Така че всъщност искате тухлен балкон, абсолютно трябва да отречете проекта със специализирана компания. Тази компания задължително трябва да има опит в изграждането на брънч и парапети на балкони и тераси.

Съвети и трикове в допълнение към парапета, вниманието принадлежи на пода, ако искате да сте с стена на балкона. В този случай дренажът трябва да се извършва чрез дренажна подложка, която може да бъде намерена в действителната подложка. Под "Balcony pave" Ние описваме как губите бетонови плочи, за да получите плоска площ и все пак осигуряват ефективен дренаж.