Добавяне на балкон впоследствие: разходи и планиране

Някои собственици на жилища искат хубав балкон в ретроспекция, където могат да се чувстват удобно през лятото. Последващото култивиране е възможно в повечето случаи, разходите за това са по различен начин.

Къде е най-доброто място за балкона?

Тъй като относително високите разходи са направени, ако впоследствие имате балкон, предшественото планиране трябва да бъде перфектно. Само така можете наистина да се насладите на слънчевото място на открито. Тук са най-важните съвети за планираното отглеждане:

  • Също така прочетете - изграждане на констатация: разходи и планиране
  • Прочетете и разходите за изграждане на къща
  • Също така четете - растат балкон впоследствие
  • Много слънце предлага балкон с юг.
  • Източник Балкан е особено красиво място за закуска.
  • На запад балкон можете да се насладите на залеза.
  • Има много, за да видите на оживената страница.
  • Балкон в тиха къща на къща предлага възможност за почивка.

Инсталирайте балкон впоследствие: тези варианти са на разположение

Най-рентабилният вариант е самостоятелен имперски балкон, който стои на четири колони и издълбани с външната стена чрез плъзгаща се стена. Такава балкона едва обременява фасадата и следователно може да бъде прикрепена там, където строителната тъкан не носи добре.

Изграждането на алкини само с две опори в предната зона са закрепени с твърди стенни анкери, те натоварват фасадата с част от теглото си и вече са малко по-скъпи.

Без подкрепа самостоятелно поддържащи кузозни балкони. Те са фиксирани с помощта на теглич и конзоли на съответното пода на пода. Това решение е подходящо само за добре носене на фасади и най-скъпи вариант. Районът на балкона е ограничен.

Тези разходи идват при вас за последващата инсталация

Плащате в допълнение към балконното строителство и балконното парапет според вашите изисквания. И двете точки на разходите са променливи, да след изпълнението и материала. Изчислява с цена от 2.000 евро за малък, самостоятелен имперски балкон без релса.

Една проста дървена конструкция с две подкрепа струва от 3.500 EUR, с по-големи балкони и специални стандарти увеличава цената. Най-евтиният парапет се състои от пластмаса и струва около 20 евро на метър.

Балконът от плексиглас струва най-малко 25 евро на метър, но тук все още е подструктура от метал. За релса от ламинирано стъкло плащате от около 80 евро, неръждаема стомана го струва дори от 300 евро на метър.

Инсталирайте балкон с юг: пример за цена

Жилищният собственик може да бъде изграден с балкон с юг. Той избира имперски балкон с пластмасова парапет. Добавят се разходите за балкон и парапети.

Преглед на разходите цена
1. Самостоятелна регулируема балкон 3.000 EUR
2. Пластмасови парапети 210 EUR
3. Разходи за сглобяване 1.200 EUR
обща сума 4.410 EUR

Сянката през новия балкон

Също така не забравяйте, че прозорецът ще падне през прозореца под балкона. Такива нюанси са по-полезни - или ще ви притеснява в дългосрочен план?

Съвети и трикове Бихте ли искали да инсталирате балкона си по-късно в къща, която съдържа няколко апартамента от различни собственици, имате нужда от съгласието на общността на собственика.