изграждане на балкон - цената

Съвременните изисквания на балкон често не са изпълнени за стари сгради или няма налични балкони. След това се разглежда последващото култивиране на балкон. Успешно усъвършенстване на дома значително смятат за изграждане на собствен балкон сами, за да спестите разходи. Трябва обаче да се обмисли много. В това ръководство ще научите как да изградите разходите с балкона сам.

Изисквания за модерен балкон

Балконът е по-важен от всякога в града. В същото време силната урбанизация от последните години. В резултат на това високите изисквания към балкон в широката маса на градските жители са се повишили, че много техники за балкон и преобразуване, както и подходящи доставчици и производители могат да се установят. Модерният балкон трябва да има поне една дълбочина от 2 m, но по-добре най-малко 2,5 до 4 m. По дължина (по фасадата), 4 m следва да се достигне и като минимум.

 • Също така четете - изградете балкон сам
 • Също така четете - инсталирайте балкон впоследствие: разходи и планиране
 • Също така прочетете - цена на балкон

Причини говорят за нов балкон

Въз основа на тези спецификации, многобройни балкони за инвентаризация вече не отговарят на желанията и изискванията на жителите - в собствениците на недвижими имоти, както като наематели. Има и технически характеристики, които правят съществуващите балкони непривлекателни и подкрепят подмяната на съществуваща с нов балкон:

 • Вече споменатите неблагоприятни размери на балкона
 • Много стари балкони се състоят от плоча с макара, така че са свързани към съответното вътрешно одеяло
 • Това получено е неблагоприятно студ или. Термален мост
 • В резултат на това има изтичане и вода в фасадата може да проникне
 • Предполагаемото устройство за обновяване на балкона за пълно балансиране на балкон ремонт

Многобройни сгради без балкон

Все още има многобройни сгради и жилищни сгради, където изобщо няма балкон. Но желанието за модерен балкон е толкова голям в много хора, че дори и култивацията на балкона на или в тавана на огромна популярност е оформена.

Има много сделки с балкон - с подходящи разходи

Комплект многобройни дърводелци, ковачи и други занаятчийски и индустриални компании. Има огромно разнообразие от продукти, подходящи за балкона. Но разходите, които се срещат в първите търсения, бързо връщат заинтересованите страни в дъното на фактите.

Изградете балкона си, за да спестите разходи

Пост тогава идеята възниква да изгради самия балкон за намаляване на разходите. Но не е толкова лесно. Многобройни разходи не могат да бъдат намалени или отменени, дори когато избирате балкон. Така че за последващото култивиране на балкон определено изисква разрешение за строеж. Дали това е под формата на едно от общите процедури за разрешение за строеж или като реклама на сградата зависи от съответната федерална държава и свързаната с тях поръчка на държавна плана (LBO) t.

Собствени възможности в самостоятелно изграждането си ограничени

Не искам просто да изградите балкон себе си, но може би дори да планирате, не можете да запазите разходите си тук, ако не сте точно една от професиите, които са подходящо сертифицирани, за да създавате и да подадете лицензионни планове. Това е, трябва да предадете планирането в ръцете на съответната компания.

Балконските структури са определени и регулирани

Моля, не забравяйте, че всъщност е необходим огромен опит за балкона с крака. Вземете, например, самоизграждане на дървена балкон. Техниките за свързване и спецификациите на дизайна вече зависят от това дали балконът ви ще бъде покрит или да не бъде покрит. В допълнение, дървеният балкон не всички техники за свързване са разрешени.

Дървената балкон показва ясно конструктивни ограничения

Особено устройството, типично за дърво, не е разрешено с носене на структурни части. Дори и на метални компоненти на връзката се поставят високи изисквания - те трябва да бъдат поне поцинковани като минимална защита от корозия. Онова, разходите също зависят до голяма степен от използваните от тях материали.

Техническата версия на балкона

В допълнение, тя също играе роля, която тип балкон изберете:

 • Бум
 • висящ балкон
 • отглеждан балкон
 • Надзорен балкон

Различни разходи чрез тип балкон

Анбубалконът (отвън на постове, фасадна страна с този законен) е най-евтиният. Въпреки това, високите изисквания към фасадната изолация се поставят на фасадата за стари и съществуващи структури. И закотвяването на балкона е слаба точка в изолацията. Балконът за прикачване е малко по-скъп, но е просто прикрепен към фасадата, тъй като е периферно наст, което произтича от теглото.

Изграждане на конкретни разходи с балкона сам

Висящият и извисяващ се балкон (бетонен балкон коляно плоча и балкон замазка) осигуряват високи изисквания към домашната статистика, а фасадната изолация е трудна. Това изисква по-високи разходи тук. Така че дори на балкона сами са многобройни разходи там, които продължават, които продължават, докато други зависят от използваните материали и техники:

 • Технически дизайн
 • материал
 • Планиране чрез сертифициран персонал
 • Кандидатствайте за процедури за разрешаване на сгради от сертифициран персонал
 • Разрешение за строителство на разходите
 • Спецификации на строителството
 • Официалното строителство (изисква изграждането чрез подходящ специализиран персонал)

Възможностите наистина да спестят пари чрез пълно планиране и изграждане на балкона, така че са силно ограничени. Освен това разходите варират поради множество опции, които са отворени за вас.

Съвети и трикове Специализираните търговски оферти, подобни на навес, тераса покривни и столове за самостоятелно покритие, комплекти. Те обикновено са оборудвани с необходимите строителни планове за разрешението за строеж. По същия начин, сглобяването на тези балкони може да се извърши напълно в себе си.Още по-взискателна култивация на балкон представлява покривалото или балкона в покрива на сграда.