увеличаване на балкон

Не само отчитане на балконите в нови сгради, включително размерът на балкона зависи от времето, в което е построено. Това има многобройни малки балкони в съществуващите структури. Промишлеността отдавна е определила и предлага множество решения за увеличаване на малки балкони.

Балконът винаги зависи от тенденциите на строителството му

Ако погледнете по-точно сградата, можете бързо да ги присвоите на десетилетие поради вашата архитектура, като я създадете. Например, през 70-те и 80-те години, типичната една или двуфамилна къща с балкон в стила на ханджера на балкон. С дълъг, но тесен балкон.

Нашата препоръка

Лотос грил стандартен въглен грил с активност вентилация - антрацит сиво
152,07 EUR към продукта

Примери за типична балконска конструкция

Лоджията или по-добрата вътрешен двор е около началото на 19 години. Характерно за 20-ти век, докато големите апартаменти през 60-те често са оборудвани със значително малки балкони. Само през 90-те години, след това бавно по-малките мултимейни къщи влязоха в тенденцията, в която доминира плантален цар на котлово-импрегнирана дървесина.

Малкият размер на балкона е противоположна на текущото развитие

Но дали старо или съществуващо строителство, самостоятелна къща или голяма наемане - много от тези сгради имат много за малкия балкон след днешните обстоятелства. Тенденцията отива по-естествена връзка. Разбира се, това зависи от продължаващата урбанизация. Защото дори докато балконът на балкона показва, че той идва значително по-често за правата.

Различни технически понятия за разширяването на балкона

Както и да е, огромната популярност на балконите, съчетана със значителното увеличение на пространството, необходимо за по-добро интегриране на балкона във висококачествения начин на живот, доведе до наблюдение на все повече и повече увеличения на балкона. По принцип балконът наистина може да бъде увеличен до всяка сграда. Решават, че строителството е технически следните аспекти:

  • Балкон увеличение без допълнителни опори и суспензии
  • Разширяване на балкона с поддържано разширение
  • Увеличение на балкона с спряно или. Висящо строителство
Нашата препоръка

VILEDA BREZZA 200 Сушилня за балкона, 18 m суха дължина
25,79 EUR към продукта

Тези три варианта, особено в зависимост от концепцията, означават повече или по-малко силни стандарти на действителната балкон с парапета или парапет.

Самостоятелно поддържане на балконното разширяване

Ако балконът трябва да бъде разширен само в малка част, толкова ясно под действителната проекция на предишния балкон, конструкциите могат да се използват върху конструкции, които могат да се използват без подкрепа или окачване. Въпреки това, тези самообразуващи конструкции са заловени поради собственото си тегло в тесни граници.

Нашата препоръка

Тераса плочки дърво с изкуствена торф 40 x 40 см 15 части комплект котлен натиск импрегнирани дървени плочки / t...
Към продукта

Разширяването трябва да означава като светлинни строителни материали

Типично разширяване на балкона след тази процедура обикновено се прави с по-леки строителни материали. На действителната дънна плоча се поставят стоманени греди и закотвени в стената. Въпреки това, тогава долната плоча не се разширява с бетон. Вместо това, дърво или дървено лепило (6.49 € в Amazon *) се използват материали, тъй като те са много по-лесни. Разбира се, оптичните претенции, които са най-елегантното решение, но просто опаковани в тесните граници.

Висящо увеличение на балкона

Висящият балкон може да се види по същия начин елегантен. Суспензиите под формата на стоманени треньори не са прикрепени изцяло на външната плоча на балкона. Областта до средата на проекцията е напълно възможна.

Структурата може да се използва, за да се използва за интегриране в оптиката

Ако парапетът е предназначен съответно, суспензията е почти невидима. Въпреки това, има и ограничения, свързани с теглото. Сега те са дефинирани от товара на сградата и структурата на фасадата. Защото фасадата е да извлече допълнителното тегло. С балкон с бетонен под, това може бързо да стане повече от 10 тона тегло.

Поддържаното удължаване на балкона

Конструктивно разгледано, поддържаното удължаване на балкона е най-чистото увеличение с най-малките статични стандарти. Това означава, че по-късно се срещат ангели или увреждания, които се очакват на фасадата или балкона поради по-високо тегло при другите конструкции при най-ниските неправилни изчисления, могат да бъдат значително изключени в поддържаното увеличение.

По-малко взискателни и следователно по-малко склонни към изграждане на щети

Тук ще трябва да бъдат направени наистина големи грешки. Това води до това, че поддържаното увеличение на балкона оптично представлява селския, но също и жизнеспособно решение. Теглото е значително по-добре разпределено в зависимост от опорите върху лента, плоча или точка на точка. Това също така дава значително по-голям избор, дори когато избират строителни материали. Това вече започва с балконната структура на долната плоча и се простира до подовото покритие за пример за естествени каменни панели или керамични плочки.

Съвети и трикове Най-голямата бариера не е архитектурната концепция, която искате да приложите. Балконната сграда е промяна във видимата фасада. В допълнение, балконът е поддържащ компонент. Следователно трябва да поръчате архитект или структурен инженер, който одобрението на сградата или. Консултантски планове дизайн. След това разрешението за строеж трябва да се получи според правилата във вашата държава. Това има огромно от балконните разходи.