Разширяване на балкон

Балконите на стари и съществуващи структури често са относително тесни в дълбочината си. Но днес балконът принадлежи на останалата част от жията. Следователно собствениците на жилища и апартаменти мислят за удължаване на балкона си навън. В тази статия ще научите какво трябва да подновите на балкона и какви решения има.

Удължи балкона, за да се увеличи в смисъл на балкон

Терминът "балкон" може да бъде нещо дразнещо. Тъй като в действителната дължина по протежение на фасадата, балконът е предимно оформящ или не може да бъде удължен там за съседен балкон. По-скоро повечето от тях означават и разширяването на проекцията, така че ширината или дълбочината на балкона. Според ние се позоваваме на балкона, простиращи се в тази статия за простиране отвън, толкова далеч от фасадата.

  • Също така четете - мазилка балкон
  • Прочетете също - покрийте балкон
  • Прочетете също - Осигурете балкон

Минимален балкон според днешните аспекти

Много балкони за инвентаризация в миналото са създадени в дълбочина от 2 m. Повечето балкони се движат - в зависимост от десетилетието, където е построена къщата - между 1.50 и 1,80 м. Но за да може да се използва напълно подправен балкон, дълбочината трябва да бъде най-малко 2 до 2,50 m, по-добре дори 3 до 3,5 m. От дълбочина от 2 м четирима души могат да седят сравнително добре в таблица на съответния размер на балкона.

Балконска версия след прикачен файл

Но преди да разширите балкона си навън, трябва да погледнете по-близо до изграждането на съществуващата ви балкон. Тук има различни изпълнения:

  • Консервиран балкон (бетонна бум)
  • висящ балкон
  • Подход балкон (подкрепен)
  • Staubalkon (частично подкрепено)

Извисяващи се балкон с бетонна плоча

През последните десетилетия балконите обикновено се произвеждат на базата на плоча с макара. Дори по-старите балкони са направени от опорни греди, които представляват разширение на тавана за изтриване на лъча. Най-малко стоманени носители са включени в плочата под налягане, като модерните балкони също така наречените ISO кошници.

Увеличът на бетонната плоча не е опция

Въпреки това, не можете просто да удължите цивилизованите балкони с бетон и замазка. Оразмеряването на стоманената носач е предназначено за статиката на първоначално построения балкон. Култивация - и той все още беше толкова кратък - ще абсорбира тези изчисления. Пълната стабилност на балкона може да не бъде гарантирана.

Сменете плаките за налягане, като използвате балкон (техника)

Въпреки това, има и други алтернативи, тъй като все още можете да удължите балкон с конзола. Да направим това, просто достъп до принципа на култивиране на строителството или. Върнете Балкан обратно. Защото тези разширения са монтирани според същия принцип.

Висящата балкон (окачена на стоманени кабела или ферми, която от своя страна е прикрепена към фасадата, представлява доста неблагоприятно решение, тъй като фасадата трябва да извлече тези сили и в много случаи не е проектиран.

Разширяване на балкона за отглеждане и прикрепване

Анбубалконът, от друга страна, е закотван само до фасадата и насочва тук до фасадата. Отпред, така че навън, поддържайте подкрепата, която извлича теглото върху основите и след това на земята. Балконът за прикачване, от друга страна, е около пост и е леко прикрепен към фасадата.

Различни подземни, самостоятелни настилки

И двете техники могат да бъдат приложени към удължението на балкона, което трябва да се осъществи отпред. Различните материали (например дърво или метал в удължението и бетона и замазката в плочата на макарата) са ламинирани така, че по-късната обща площ получава същия настил, например плочки или дървени дъски,.

Съвети и трикове е много полезно да преосмислите пълното разрушаване на стария балкон в планирано разширение, за да го замените напълно срещу привързаност балкон. Цената на целия балкон не изпада като бурно, тъй като по принцип само разрушаването и малко повече материали за модернизирания балкон. Но за това можете да елиминирате слаба точка на фасадата, за да не бъдете подценени: студен мост върху плочата под налягане, която отрицателно влияе върху топлоизолацията според Енев.