Настройте ремарке като градинска къща

Това, което на пръв поглед звучи сложно за заобикаляне на разрешение за строеж, се оказва заблуда. Дори ремаркето, паркирано като градински навес, се нуждае от официалната благословия. В много случаи толерансът, издаден след регистрацията, е успешен. Някои правила са опростени от мобилността.

Прилики и разлики между фиксирана и мобилна структура

Както строителните превозни средства, така и здраво закрепените градински къщи от бетон, дърво или камък са оценени от строителните власти като конструкции. И за двата варианта трябва да има поне една регистрация и толеранс, обикновено също и разрешение за строеж. Всички конструктивни изисквания по отношение на външния вид, размера, вида на употреба и положението се отнасят за строителното ремарке, както е предписано в строителните норми за градинска къща.

  • Прочетете също - има пет фактора, които определят цената на строително ремарке
  • Прочетете също - Обновяване на покрива на строително ремарке: обяснено стъпка по стъпка
  • Прочетете още - Транспортиране на строително ремарке по пътищата

Ремаркето е на шаси, мобилно или изключено. Това елиминира нуждата от конкретна основа, което е от полза в някои случаи и региони, където степента на запечатване на почвата върху имот е проблем. Оценката като структура може да бъде „омекотена“ и предефинирана като мобилна структура, ако шасито с гуми позволява движение и транспорт.

Недостатък на строителното ремарке в сравнение с постоянната градинска къща е външният му вид, който е описан като „чужд на природата си“. В резултат на това, по преценка на строителния орган, строително ремарке се отхвърля, когато е разрешено градинско навес. Постоянният живот е изключен и при двата варианта.

Подробности и показатели, които влияят върху одобрението и използването

Дори относително индивидуални и малки детайли карат сграден орган да издаде или откаже разрешение. Следните примери са общи, които вече изключват предварително толерантност:

  • Размер според етажния план и / или преобразуваните кубични метри над градинска къща контрол
  • Кухня или удобства за готвене
  • Санитарно съоръжение като тоалетна или душ
  • Отоплителна система или фурна
  • Легла, шезлонги и спане
  • Разстоянието до линията на имота трябва да бъде най-малко три метра във всеки случай
Съвети и трикове, особено ако искате да създадете строителна кола в строителна технически по-консервативна зона, можете да разчитате на резистори на властите и съседите. Строителната кола все още се придържа към образа на хипи и цирков автомобил. Със сериозно планиране на разширяването и подходящото убеждение можете да разсеете резервите, които стоят по пътя на толерантността.