Обновете таванско помещение индивидуално и създайте атмосфера

В таванско помещение откритата интеграция на части от покривната конструкция може да създаде много индивидуална атмосфера. Разбира се, въпрос на вкус е дали всички компоненти на покривната конструкция са облицовани или облечени при премахване. В повечето случаи се прилагат сплит решения. Декоративният ремонт създава уникални ефекти.

Изложете гредите и гредите

Таванските апартаменти и мансардите имат свой собствен чар, който понякога би било жалко да загубите с пълна облицовка по време на разширението. Изложените дървени греди след ремонта предлагат интересни варианти за дизайн.

Гредите над седалката и стоящата височина могат да поемат следните функции:

  • Закрепващи лампи и светлинни тела (също водени вериги и други подобни)
  • Висящи светлини с контейнери за съхранение или саксии
  • Между интегрираните рафтове (също като разделител на помещението)

Бар за коляно и наклонена

В случай на наклонени склонове, винаги възниква въпросът, който трябва да се случи с долните части на стената до завъртанията, когато е драма. Дори и да са оптически щедри, дават на лошо постижимия ъгъл на много място за съхранение. Ако има подложка за коляно, проблемът с достъпността се намалява.

През лентата на коляното, привлечена в стаята, тези ъглови ъгли могат да бъдат затворени, когато се обновяват. Проектиран като вертикална стена, може да се създаде пълен етаж от тавана. Да използвате пространството за съхранение зад него, или "невидими" тапети или видими клапи. Колкото по-високо е коляното, толкова повече характерът на тавана избледнява на заден план.

В случай на наклони, трябва да се разработи интелигентен план на пода за по-късното обзавеждане. Леглото и бюрото не могат да бъдат поставени до гредите. При ремонт трябва да се вземат предвид местата за работа и сън.

Разделители на стаи и прегради

Ако разделител на помещения под формата на стена не трябва да унищожава простора и простора на таванско помещение, възможно е да се работи с конструкции, които не прилепват към стените от двете страни. След това тези свободно стоящи стени имат ефект, който напомня на испанските стени.

Тъй като таванското помещение получава своя чар преди всичко от простора си, могат да бъдат приложени и други методи за разделяне на помещенията. Като подвижна и гъвкава стая могат да се използват плъзгащи се врати, евентуално изработени от стъкло и тежки завеси от 350 грама на квадратен метър. Ако гредата на установения е изложена, често се дават идеални опции за окачване.

Съвети и трикове мислят за обновяване на добри структури за засенчване на прозорците.