Украсете телена кошница атрактивно и креативно

Метални пръти, бримки и панделки в голямо разнообразие от дизайни и форми образуват телена кошница. Може да се използва за съхранение, декорация или като транспортен контейнер. В частност на открито, креативното декориране поставя привлекателни визуални акценти. Аранжировките с растения създават допълнителни малки зелени оазиси.

Донесени или нови

Страхотното при телените кошници е тяхната гъвкавост. И двете стари кошници за велосипеди от велосипеди или бивши помощни средства за пазаруване могат да дадат нов живот чрез декориране, както и създаване на нови или самостоятелно изработени конструкции. Умишлено използваният шик дори позволява да се използват корозия, ръжда и патина и да се запазят като целеви ефекти.

 • Прочетете също - Направете сами телена кошница от сглобяеми решетки
 • Прочетете също - Изправяне на тел
 • Прочетете също - Прикрепване на жица

По-малките саксии за цветя и растения намират необходимото закрепване и стабилност на балкона, терасата или в градината в телената кошница. Билки и трайни насаждения се оплитат, ако желаете, чрез плетене на плетени изделия. Те съчетават защитно съдържанието и околната среда в органичен образ.

Пълнители

Разхлабените пълнители, които могат да се използват при декорирането на телена кошница, включват много остатъци и фрагменти, които иначе вече не биха били използвани. Типични примери са:

 • Камъни от камък или дърво
 • Счупени плочки и керамика
 • Метални помощни средства за катерене като пръти или телени възли
 • Стари кожени или пластмасови топчета за игра
 • Вътрешни обриви с текстилни остатъци като облекло
 • Вътрешни обриви от пластмасова ламарина
 • "Смачкани " пластмасови филми
 • Оформете празни бутилки и кани

За да се осигурят заоблени или много свободно стоящи телени кошници на пода срещу преобръщане или падане, тежестите на пода на кошницата като камъни помагат. Тел скобите, които се забиват в пода или монтажната повърхност, също служат за тази цел.

Извънредни ефекти

Вълнуващи ефекти могат да бъдат създадени от кръстосани жици вътре в кошницата. Могат да се имитират цветни, например цветни бели, паяжини, в средата на които като паяк се поставя изхвърлено пластмасово животно като патица.

Светеща топка или LED прожектор служи като вътрешно осветление не само за осветяване на съдържанието на кошницата. Външните лъчи светлина хвърлят мрежата на телената кошница в околната среда и създават вълнуващи игри в сянка.

Обърната с главата надолу телена кошница може да служи като „клетка“ за бивша играчка или като „гараж“ за изхвърлен багер за играчки.

Съвети и трикове Ако от време на време посещавате малки животни като гризачи в градината, можете да използвате обърнати телени кошници като защита за малки растения и зеленчуци, поставени в земята.