Изграждане на навес с инструменти и на какво трябва да обърнете внимание

Всеки, който има повече или по-малко голяма градина и търси начин да побере своите градински инструменти или други прибори, без да заема или използва място в къщата, може да построи навес за инструменти днес. дръжте градинските инструменти навън.

Съвременните комплекти за изграждане на навеси за инструменти правят това възможно

С навес за инструменти можете да разширите градината си по смислен начин. Сараят за инструменти може да служи като място за съхранение на градински инструменти и градински инструменти. По-малките градински къщи, които могат да бъдат издигнати без разрешение за строеж, са особено популярни днес. Благодарение на модерните комплекти от железарския магазин или специализираните търговци на дребно, конструкцията е възможна за почти всички. Все пак има няколко неща, които трябва да имате предвид, тъй като навесите за инструменти могат да се различават по много начини.

  • Прочетете също - Създаване на фундамент за навес и за какво да внимавате
  • Прочетете също - Изградете сами врата за навеса с инструменти
  • Прочетете също - Ремоделиране на навес и какво да търсите
  • материалът на навеса за инструменти (дърво или метал)
  • вида на покрива (плосък покрив, скатен покрив или монокрилен покрив)
  • размера (поради евентуално необходимото разрешение за строеж)
  • изискванията за строителство

Важно: правилната основа за вашия навес с инструменти

Сараят за инструменти е нестабилен без подходяща основа. Следователно, когато настройвате навеса с инструменти, винаги се уверете, че е построен на подходяща основа. По-специално дървените везни са атакувани от влага и могат да бъдат сериозно повредени в рамките на няколко години.

Какво друго трябва да имате предвид, когато настройвате

На първо място, разбира се, трябва да вземете решение за материала. Дървото е много популярно, защото изглежда селски. Ако това е просто обикновен навес за инструменти, можете да настроите и метален навес за инструменти, който е лесен за сглобяване и не изисква поддръжка, устойчив на атмосферни влияния и издръжлив. Барака за инструменти с покрит покрив е много полезна, ако търсите лесен начин за съхранение на градински инструменти като косачки за трева или други инструменти. Като правило не ви е необходимо разрешение за строеж на по-малките градински къщи. За да сте на сигурно място, можете също да попитате местната сграда. Самата конструкция обикновено е относително лесна, ако има подходяща основа. Комплектите се доставят безплатно до бордюра и обикновено могат да бъдат настроени от поне двама души в рамките на няколко часа. Усилията за изграждане, разбира се, винаги зависят от вида на материала и размера. Също така не забравяйте да си купите подходящо покритие за покрива.