изграждане на дървена тераса

Дори ако разговорът VM се говори с балкон, може да се разграничи разликата между различните конструкции на дървената балкон. Особено за днешните строителни изисквания на сградата тук има подходящи различия, как да развиваме дървена балкон и трябва.

Различни форми на прикрепване на дървени балкони

Първо, дървени балкони, както и други балконски конструкции се отличават, независимо дали са устойчиви на атмосферни влияния или незащитени. В допълнение, все още има разграничение между самостоятелни, а не самостоятелни балкони. В същото време това са най-често срещаните балкони днес. Те са различни, както следва:

  • Също така четете - растат балкон впоследствие
  • Прочетете също - запечатайте дървена балкон
  • Също така четете - изграждане на балкон: Колко високо са разходите?
  • прикрепени балкони
  • Супервайзорни балкони

Какво да обмислите в изграждането на дървена балкон, когато следвате връзката. Подробно, обаче, изпълнението влияе върху строителството. Въпреки това, много по-решаващи от действителното изграждане на дървената балкон зависи от прилагането и въздействието върху сградата, към която трябва да се отглежда балкона. Преди всичко обясняваме двете екзекуции за проектиране.

Приложената дървена тераса

Прикаченият дървен балкон е прикрепен към фасадната страна с масивни анкери в зидария. Отвън са стои, които варират на земята. В зависимост от размера на дървената балкон, стойки са достатъчни на външните ъглови точки или има допълнителни дървени стойки между тях. Това е едновременно най-евтиното изпълнение на дървен балкон.

Супервайзният дървен балкон

Супервайзът Дървен Балкан е просто поставен пред фасадата, тъй като вече е разпознаваем в термина. Това означава, че супервайзният балкон е периферната, така че и фасадни страни на статор. Върху масивна привързаност в зидажа на фасадата може да се разпредели. Цената на такава дървена балкон е малко по-висока. Но само на пръв поглед.

Структурата и особеностите на модерна фасада на къщата

Днес е особено устойчива и по този начин енергийни спестявания. Това се отнася еднакво за новата сграда, както и при обновяване на старо или строителство. Фасадната изолация също играе роля. Фасадната изолация днес обикновено се осъществява чрез така наречените топлоизолационни композитни системи (WDVS).

Строителни отвори и връзки на WDVS

Ако някога сте направили фасадна изолация, със сигурност знаете, че принадлежностите на прозорците също принадлежат. Тогава знаете колко често се правят масивни грешки. По-специално, връзката между прозорците и фасадата често се прави погрешно или недостатъчна. Възникват студени мостове, възниква пот вода, изолационният ефект е масово засегнат.

Staubalkon, прикрепен към фасадата

Този ефект може да възникне и при инсталирането на Staubalkon. Защото трябва да отворите фасадната изолация тук и да закотвите котвите в зидария. Това означава, че те изграждат слаба точка във фасадната изолация, която може бързо да повлияе отрицателно. Следователно строителството е малко по-скъпо в професионалния дизайн, като например нова топлоизолация слаба точка.

За предпочитане намерения дървен балкон

Ето защо, дървени балкони, които трябва да се отглеждат върху съществуващи сгради, но също така и на нови сгради, за предпочитане трябва да бъдат планирани и изпълнени като балкон за прикрепване. Този дървен балкон е квази само пред фасадата, действителното привързаност се носи от периферната подкрепа. Дори ако не сте извършили фасадна изолация, определено трябва да вземете предвид последващата изолация с помощта на WDV при инсталиране на дървен балкон.

Съвети и трикове в дневника на House ще намерите още много статии за дървени балкони и подобни конструкции. Например, ще ви покажем как да изградите балконния покрив или как да преплете балкона.