инсулт с дървена тераса

Дървеният Балкан винаги е бил един от най-популярните балкони изобщо. Но за разлика от други материали, дървената балкон изисква редовни усилия за грижа и поддръжка. Това включва и картината на дървената балкон. По-долу е ръководство за размахване на дървената ви балкон.

Дървото не е равно на дърво

Дали средновековната половина на къщата, селската къща от 17-ти. Век, жизнено строителство от 70-те или многофамилната къща от 90-те години - всички сгради с голямо разнообразие от епохи могат да бъдат дървени балкон заедно. Едва ли някой друг естествен продукт е толкова популярен. На възраст и изпълнение на дървената балкон, тя също зависи от по-нататъшното му лечение:

 • Прочетете също - отглеждайте дървена балкон
 • Прочетете също - запечатайте дървена балкон
 • Също прочетете - Цени за дървена балкон
 • От къща, изработена от импрегнирана или запечатана дървесина за балкона
 • Налягане на котела, импрегнирана дървесина
 • До голяма степен естествено дърво

Дървеното обработката също зависи от възрастта на балкона

Дали простите дървени ламели или изкусно издълбани дървени балкони, боята и особено използваните материали са винаги силно зависими от изходния материал. Така обновяването на дървена балкон на една стара фермерска къща със сигурност е различна от тази на модерно дървен балкон от 90-те години.

Не винаги помагат на продуктите за защита на дървесината всъщност

Просто имайте предвид с балкони от дърво, за средновековни къщи и вековни ферми, които хората все още са преди 20 души. Век много дървени части до голяма степен остават нелекувани. Въпреки това тези дървени балкони често станаха почти непокътнати в днешното време. Много стари дървени балкони с изисквания за обновяване, от друга страна, бяха третирани само с съвременни агенти, задействащи щети.

Предполага се, че е изключително устойчива импрегнирана дървесина

През 90-те години насам, импрегнираните дървени части на котела са особено популярни. Въпреки това, отдавна е показал, че тази техника обещава повече, отколкото те могат да се държат. Често дори опасни вещества се използват за импрегниране. Особено при смилане на дървената парапет трябва да направите опасенията и съответно с респираторна защита към смилането.

Постепенни инструкции за дървени смилане на балкон

 • Защита на дървесината глазура (здравословна)
 • евентуално грунд или импрегниране
 • Swing Grinder (72,99 € в Amazon *)
 • Шлифовъчен блок и шкурка в различни зърна
 • Инструмент за боядисване (вана, четка, ролки, и т.н.Да се)

1. Подготовка на дървената балкон

Можете да овлажнете дървения балкон масово с вода преди шлайфане. Особено с прости ламели и Kanthölzern набъбват дървото малко и изпъкнало извивка може да бъде по-добре отстранено.

Ако наличните бои, които трябва да бъдат премахнати предварително, можете да ги налагате, да се топят с горещ въздушен пистолет и скали или конвенционално пясък.

2. Смилане на дървената балкон

Сега можете да започнете с цикъла. В зависимост от дървото, трябва да започнете с размер на зърното между 80 и 120 и след това да използвате по-фин шкурка.

3. Грундиране и разтваряне на дървената балкон

Сега грундът се прилага, ако е необходимо. Особено сигурно, че дървото е изгодно равномерно, но и важни задачи като опасност от дърво срещу паразити и други опасности.

4. Плъзнете дървения балкон

Независимо дали използвате прозрачен лазур или цветен лак, няма значение. Плъзнете с четката или преобърнете дървения лак за защита, винаги трябва да работите напречно, така че например първо и изключено, след това странично. Така че се уверете, че боята или лазурът са равномерно разпределени на дървената балкон. В зависимост от боята или лазур могат да се изискват втора боя и пасаж на боя. Сега оставете боядисаното дърво да изсъхне достатъчно дълго.

Съвети и трикове използват само глазури за защита от дърво и лакове, които не са вредни. Независимо дали ще седнете зад балкона си или играете деца - рискът от дишане на опасни пари и изтощение е страхотно.Ако искате да построите дървена балкон, ще получите тук съвети и информация.