Изградете сами кучешка кошара за кученца

Особено за кученцата, Playpen е подходящ за кучета, за да запазят любовницата на животните от щети и щети. Да се ​​произведе необходимата стабилност и устойчивост, дървесното или металът се поставя под въпрос като материал. При изграждането на Playpen сами, трябва да се обмислят почвата, интервал и височина на решетката

Правоъгълник, шестоъгълник или осмоъгълник

Като цяло, Playpen за кучета е подобна на една за човешки деца, само която обикновено се изгражда на открито, например на тревна площ. Когато сте се строши, винаги трябва да бъдете насрочени за прост и бърз метод за демонтиране.

  • Също така четете - изграждане на Playpen защитно и сигурно
  • Също така четете - изграждане на стена за катерене за самата зона на открито
  • Също така четете - изграждане на Playpen с кръгли решетъчни барове сами

Отделни странични елементи могат да бъдат подредени в правоъгълник, шест или осмоъгълник. Съответният номер е четири елемента за правоъгълник, където две различни ширини образуват правоъгълника, както желаете. За шест и октокрад, шест или осем елемента със същата ширина.

Размер на окото или ширина на помещението

Отделните елементи могат да бъдат произведени от следните материали:

  • Метална мрежа
  • Оградена дървена сбруя на напречни ленти

Мрежата или ширината на отворените фуги между ламелите трябва да бъдат избрани толкова стегнати, че кученцата не могат да затворят с шията. В същото време разстоянието трябва да е достатъчно голямо, за да направи невъзможното притискане на лапа.

Връзки и врата

Като най-простото свързване на елементите, плъгините с пръчка са монтирани от двете страни. Две панти, които се плъзгат отгоре, дават на детската площадка достатъчна стабилност. Елементът на вратата може да бъде окачен само от едната страна. Затварящ механизъм, например хоризонтален плъзгащ болт, трябва да бъде монтиран от страната на ограничителя. Методът за закрепване и закотвяне в земята е най-лесен за решаване с колчета, тъй като те са известни от палатките.

Премахване на рисковете

  • Тъй като кученцата хапят много, не трябва да се използват токсични (на базата на разтворители) бои
  • Острите ръбове трябва да бъдат заоблени или покрити по траен начин
  • Използвайте некорозивен и неръждаем метал или метал с покритие
  • Може да прикрепи земни котви (колчета) отвън
Съвети и трикове Можете да използвате размера на кученцето като ориентир за оразмеряване на вашата детска кошара. Ширината на всеки страничен елемент трябва да бъде поне пет пъти по-голяма от дължината на тялото. Височината трябва да бъде пет пъти по-висока от височината на пръчката на кученцето (врата).