Почистете агнешкото палто сами - внимателно, но ефективно

Агнешката кожа е една от най-деликатните тъкани, която лесно се поврежда. Ето защо е важно да проявите много внимание, ако искате сами да почистите палтото си от тази козина. Във всеки случай, първо погледнете етикета за грижа и се уверете, че дори имате право да подадете ръка. Ако не: преминете към почистването с доброто парче! Ако е така: Моля, прочетете нататък!

Пера ли се агнешка кожа в пералня??

Отговорът на този въпрос може да се намери и на етикета на съответното палто от агнешка кожа; Обикновено е: да, но при определени условия. Разбира се, никой не може да ви отнеме да се налага да почиствате ръчно скъпата дреха така или иначе. Това е по-нежно, но за съжаление по-малко ефективно.

  • Прочетете също - За повече хигиена: Почистете термос ефективно
  • Прочетете също - Почистване с лимонена киселина: Домашни средства, използвани ефективно
  • Прочетете още - Против мръсотия и плесен: ефективно почистване на тапицерията на каравана

Инструкции: Как да почистите палтото си от агнешка кожа в пералнята

  • Сапун за жлъчка
  • Лек препарат
  • по избор: кожен препарат
  • Кожна грес
  • Вашата пералня

1. Предварителна обработка с жлъчен сапун

Има ли петна по агнешката кожа, от които наистина искате да се отървете?? Често се натрупват твърде много мръсотия и мазнини, особено в областта на яката и долните ръкави. Най-добрият начин за лечение на тези зони е с жлъчен сапун.

2. Палто от овча кожа в пералнята

Сега сложете палтото в пералнята и задайте програмата за вълна. Може да се разреши и 30-градусово измиване, но е по-добре да проверите това.

3. Използвайте мек препарат или препарат за кожа

Изсипете малко мек препарат в отделението за перилен препарат; като опция можете да използвате и специален кожен препарат. Последното обаче не е абсолютно необходимо, особено ако след това повторно намажете кожените елементи.

4-ти. Изсушете палтото от агнешка кожа

Извадете козината от машината възможно най-бързо след измиване, ще спестите твърде много въртене. Вместо това закачете елемента дреха малко по-дълго, за предпочитане на закачалка за дрехи на линия.

5. Последваща грижа

Препоръчваме да изтеглите и месете палтото няколко пъти на ръка, докато изсъхва, за да стане кожата отново мека и еластична. И накрая, можете да обработите всички кожени елементи с кожена грес.

Съвети и трикове Възможно е също така да сложите изсушеното на ръка палто от агнешка кожа в сушилнята за около четвърт час. Използвайте ниска температура за това. Тази обработка прави материала отново малко по-мек.