ремонт на окото на окото

Masch Mesh ограда се състои от много отделни проводници. Това предлага множество предимства. Но оградата за телена мрежа също може да се счупи частично. За ремонт на мрежеста ограда имате различни начини, по които искаме да ви покажем тук.

Masch Mesh ограда не е равна на оградата на кал

Оградата на телената мрежа е може би един от най-широко използваните кутии в тази страна. Въпреки това, има различни огради, които се наричат ​​главно разговорни като оградата на окото, но строго говорещи такива огради са. Особено следните огради са известни като оградата на окото:

  • Род Мат
  • Лесна окото
  • Класическа ограда от окото
Снимка продукт цена
1 Лазерни 4591 4591 свински пръстен клещи A7 61,38 EUR Купете в Amazon
2 Voss.Селско стопанство 10м x 100cm обем телени телени мрежи телена ограда, поцинкована, 12.7 x 12.7... 25,90 EUR Купете в Amazon
3 Тел конус | Комплект от 10 | Ограден обтегач | Зелени или поцинковани | За различни проводници... 5.99 EUR Купете в Amazon

Оградата на пръчката

Пръчките се състоят от припокриване, подредени вертикални и хоризонтални кабели. Към местата за припокриване те са заварени заедно. Шевовете най-често имат правоъгълна форма. Тази ограда не е гъвкава, т.е. тя не може да бъде монтирана особено добре в хълма като окото на окото, тъй като отделните матови полета не могат да се адаптират към подутината.

Ремонт на окото

Другите две огради са оригинални телени мрежи. Както можете да видите в производството на такава телена мрежа, две жици винаги се увиват, за да се увиват с жица от другата страна, така че квази в зигзаг нагоре. Това е важно да се знае, защото позволява някои начини за поправяне на такава телена мрежа:

  • Заменете пълната ограда
  • Сменете една телена мрежа (между две публикации)
  • Реконструирайте mash mesh ограда частично

Сменете пълната телена мрежа

На пълната замяна на маскиращата ограда, ние не трябва да вървим по-подробно тук. Под "монтиране на оградата за монтиране на монтаж" получавате подробно ръководство, тъй като е изградена окото на окото. По принцип те приемат и напрегните кабели, както и напрежението. Вече можете да инсталирате новата ограда.

Снимка продукт цена
1 Лазерни 4591 4591 свински пръстен клещи A7 61,38 EUR Купете в Amazon
2 Voss.Селско стопанство 10м x 100cm обем телени телени мрежи телена ограда, поцинкована, 12.7 x 12.7... 25,90 EUR Купете в Amazon
3 Тел конус | Комплект от 10 | Ограден обтегач | Зелени или поцинковани | За различни проводници... 5,99 EUR Купете в Amazon

Подновяване на полетата за единични мрежи

Смяна на индивидуалните полета на оградата също работи. Въпреки това, трябва да проверите дали са разтеглени индивидуалния матфелдер между длъжностите или дали окото на мрежата е напълно изтеглена от един до другия край и е напрегнат само на пощата. За отделни полета вземете отново проводниците и напрежението отново и след това можете да подновите пълното поле.

Ако оградата се състои от непрекъсната телена мрежа, трябва да се въздържате, измервайте новото поле и го съкратете съответно. Съкрателянето е направено, така че жицата да бъде преобърнала на страниците, които трябва да бъдат наблюдавани. Тук съответните крайни краища сега са увити. След това се поставят напрежението и гърдите на окото се опъват.

Поправяне на маскиращата ограда частично

В частичния ремонт те по принцип са точно, с изключение на това, че те са кръпка. Така че не се режете директно на мярката, от която се нуждаете, но винаги с интервала на мрежата. Само тогава имате достатъчно проводник, за да пронижете двете части (полето и секцията) съответно един с друг.

Съвети и трикове Когато преобърнете тел, трябва да осигурите защита от корозия на телта. Или краищата на жицата се потапят в течна пластмаса (пластмасово покритие на телена мрежа) или отменена с средства за защита от ръжда (поцинкована телешка мрежа).