сложи ръб изолационна лента и как работи това

Едрата изолационна лента гарантира, че плаващ под от замазка няма директен контакт с околната стена, както и с други компоненти като колони или врати. Но той трябва да бъде преместен правилно.

Изолационната лента и защо трябва да бъде поставен внимателно

Изолационната лента на ръба е много важен компонент в полагането на подове, например от замазка. Това трябва да бъде внимателно преместено и обработено, така че да може да изпълнява правилно функцията си и не може да създаде досадни звукови мостове, които осигуряват звуково предаване от пода до околните стени или други компоненти. Този звуков трансфер в противен случай причинява всяка стъпка и всяко движение, за да чуете на пода, какво със сигурност не искате. Правилното полагане на лентата за изолация е много важно, така че да може да изпълнява правилно функцията си и също така да даде добра топлоизолация.

  • Също така четете - листа с фолио и как работи това
  • Също прочетете - изолационната илюстрация на ръба за машините професионално
  • Също така четете - отрязани от ръба изолационни ленти след полагане

Най-важните работни стъпки при полагане на изолацията на ръба

Едните изолационни ленти обикновено са прикрепени в началото на полагането на ръбовете в долната област. Или са залепени или прикрепени към стената, използвайки халки игли. Само по този начин ръмните ленти могат да изпълнят своята функция и да отделят странично въведения подова настилка с под стените и по този начин осигуряват необходимата звукоизолация. Ето най-важните работни стъпки, които трябва да направите, ако искате правилно да поставите ръбовете правилно:

Индивидуалните работни стъпки при полагане на почвата

  • Първо прикрепете изолационните ленти на ръба чрез залепване или скоби по стените, колоните и други компоненти
  • след това нанесете изолацията на замазката на земята или. лежавост
  • Ако е налице, изгладете заключващата полиза и поставете върху изолацията на замазката
  • изолационен капак или. Постави разделящ слой от фолио
  • Сега смущавам потока
  • И накрая, горната линия също се премества
  • Нарежете все още изпъкналата част от ръбовете на етажното ниво

След което трябва да обърнете специално внимание на полагането на думата и изолацията на ръба

Важно е при полагане на ръбовата изолация, можете да почистите ъглите на стаята. Определено трябва да избягвате пропуски между ивиците, така че нито никакви прозрачни материали като строителни материали все още могат да възникнат звукови мостове. Можете да изгладите ивиците просто припокриващи се, тъй като те обикновено лесно натискат наполовина заедно. Нарежете ръбовете само когато е абсолютно необходимо, например преди да прикрепите пенсионерите.

Така че ръбовите ленти да изпълнят функциите си

Ранд изолационните ленти често са много често от полиетилен и трябва да бъдат преместени пред опорната повърхност. Звуково предаване към околните стени чрез извършване на подови настилки, шумове, дължащи се на падащи предмети, както и движещи се столове, не могат да бъдат предадени от стените на съседни стаи или подлежащи етажи. Ето защо е много важно да се обърне специално внимание на прехода от пода до стената.