Ремонт на кутия за затваряне на ролка

Самата кутия на ролката на затвора не може да се счупи, но тук могат да се извършват няколко ремонта и ремонти. Например, обновяване или фундаментално привързаност на четките върху ролковия панел захранване. Освен това се препоръчва топлоизолация в стари кутии. По-долу е дадена информация за ремонт на вашите щори.

Различните ремонти на кутията на затвора

Самата кутия за шатра, която едва ли ще има дефект. Въпреки това има различни ремонти, които могат да бъдат изпълнени на кутията на ролката:

  • Прочетете също - подновете кутията за шатра
  • Прочетете също - тапет ролка
  • Също така четете - кутия за пробиване
  • Подновяване или фундаментални прикачени файлове на четките на вписването
  • Ремонт на валяк
  • Изолация на ролковата кутия (топлина или / и звукоизолация)

Приложен в сравнение с ролковия сляп

За да направите това, първо трябва да различите двете най-често срещани системи за ролкови затвора. Кутията за прикачване е прикрепена навън и може да се достигне съответно отвън. Прикачената кутия, обаче, е монтирана в стената над прозореца и под прозореца.

По-специално, ако искате да подновите кутията за шатра в магазина за есе, усилието е значително. Следователно препоръчваме тази работа изключително, ако прозорците трябва да бъдат заменени.

Направете или поднови топлоизолация

Термичните сламки на старите ролетни щори, от друга страна, е важна работа, която може да се извърши по всяко време. Специализираната търговия предлага различни изолационни продукти, които обикновено се състоят от полистирол (стиропор).

Използване на самостоятелен шаблон, направен от картонена кутия, можете да върнете различните амортисьорни части. В допълнение, в много случаи ще се нуждаете и от нов резервоар за ролкови затвор, преди да можете да намалите кутията.

Това често трябва да бъде заменено само на танкера за ролкови затвор

По-старите броня на ролковия затвор обикновено са относително силни, защото ламелите са слабо подвижни и по този начин са постигнали някаква стабилност. В днешния ден много по-стабилни, модерни ламелни резервоари, диаметрите на ламелите постоянно се свиват. Модерният резервоар, който се търкаля, има среден трети по-малък диаметър от стария танков резервоар.

Ремонт или преносими четки в движение

Това е точно мястото, необходимо за изолацията около ролята. Така че искате да инсталирате топлоизолация, често резервоарът често трябва да бъде заменен. Има и други ремонтни работи по ролевия блайнд. Често, например, четките са дори дефектни или никога не са били налични.

С изглед към мишки много важни

През есента, най-късно, но с първия замръзване, мишките в кутията на ролката не са необичайни. Инсталирайте OR. Освежаването на четките върху кафявата храна създава лекарство. Полезен страничен ефект: ламелите стават правилно почистени и движението също е по-тихо.

Ремонт на ролкови лагери

Ремонтът на ролковите лагери е сравнително лесен. Въпреки че няма стандарти, едно и също оразмеряване и техническите конструкции се прилагат бързо, така че ремонтът или. Замяната на ролковите лагери не е трудно. Също така, когато преоборудването на мотор на ролковия затвор, който отивате сходни.

Съвети и трикове Имате ли нужда да инсталирате нов резервоар за ролетни затвора или искате да подновите на цялата кутия на ролетката, трябва да помислите за цените на кутията за ролетна щоря. Има многобройни разлики тук.