Изграждане на навес от палети и как става това

Ако искате да построите навес от палети, имате няколко възможности. Прости навеси за инструменти могат да бъдат построени от старите палети, както и по-големи градински къщи, за да издържат. За това ви трябват само много палети.

Изградете навес от стари палети и го покрийте с панели

Днес има многобройни начини за използване на стари строителни материали, палети или други неща за изграждане на нови обекти. Добра идея е да пренастроите старите палети и да изградите навес от тях. В края на краищата палетите са много стабилни, поради което са доста подходящи за тази цел. Предимството на изграждането на навес от стари палети е, че вече е възможна стабилна конструкция на стена и то с най-простите средства. Дори и без допълнителна облицовка, такъв навес предлага добре защитено пространство за неща като дърва за огрев или друго гориво. Ако прикрепите и стенна облицовка, получавате елегантен и шикозен градински навес или стабилна и безопасна навес за инструменти за вашата градина. Структурата може например да действа по следния начин:

  • Прочетете също - Изградете сами врата за навеса с инструменти
  • Прочетете също - Изграждане на навес без разрешение за строеж и какво да помислите
  • Прочетете също - Закрепване на навес за инструменти и как работи
  • Изграждане на скеле
  • Поставяне на покрив
  • последващата облицовка на стените, например с OSB панели.

Изграждането на навес с допълнителна облицовка на стени

Първо ще ви трябват няколко палети, за да можете да изградите стените на навеса отгоре. Това работи най-добре, когато всички палети са с еднакви размери и квадратна форма. Отделните палети са свързани с дълги винтове или със съответните метални скоби. С просто навес е достатъчно, когато се постави прецъфтяващ покрив, след като всички пластини са свързани към стените. В резултат на това дъждовната вода се движи просто. Когато стените са и покривната конструкция е пълна, можете да оборудвате стените с подходящи дървени дъски или дървени панели, за да получите достатъчна защита. След това повърхностите са боядисани с боя за дърво. Само не забравяйте да свържете бараката достатъчно с основата, за да нямате неприятни изненади чрез повредени форми на устройството, дори по-късно в по-големи вятърни камъни. Подовете могат да бъдат изградени с проста конструкция на рамка на вратата и подходящи дървени дъски.