Направете завеса на вратата: най-креативните идеи

Завесите на вратите запазват насекоми и понякога проекти и студени, доколкото можете да изглеждате наистина хубаво. Има много различни продукти, които служат за тези цели, например от перлени шнурове, бамбук или цветни ленти. Ако предпочитате индивидуално произведена част от бижута, просто отидете на работа сами: ние доставяме идеи, колкото най-добре да направите вашата завеса на вратата!

Окачване за завесата за домашно приготвена врата

Завеса на вратата трябва да бъде прикрепена толкова близо до рамката на вратата, така че никакви насекоми да не се промият от ръбовете. Препоръчваме два различни начина за прикачване:

  • Също така четете - Направете различни идеи за самия отвор
  • Прочетете също - изградете предната врата
  • Също така четете - Направете ремонт на вратата сами
  • Залепете велкро на горната част на хоризонталната врата и друга до горния край на завесата на вратата. Така че можете да прикачите завесата по желание и да премахнете отново.
  • Прикрепете пръчката за завеса възможно най-близо до отвора на вратата, за която виси вратата на вратата. Тук разстоянието до вратата е малко по-голямо, но рамката на вратата остава недокосната.

Съвети за завесата за домашно приготвена врата

Много различни материали могат да служат като завеса на вратата, която вижда всички, които разглеждат съответните разходи в деко транзакции. Всичко това е да се развие много индивидуален вариант, който украсява собствените ви помещения.

  • Малки материали: Използвайте дълги кабели за завесата на вратата, където можете да решите различни малки части. Например, струват черупки, цветни стъклени мъниста, гори, тапи, ламинирана хартия, пластмасови цветя и пружини.
  • Обработване на лентови елементи: втора възможност е да се намалят лентите от различни материали и да ги прикрепите към тъканната пръчка в горната част. Например, текстил, бамбук, филц, пластмаса или пяна са подходящи за това.
  • Завеса на вратата на лиша: Лихен индивидуалните ламели за завеса на вратата от кожа, кадифени панделки, конопени въжета или други материали. Смешен материал от материал разгръща интересен ефект.
Съвети и трикове Обърнете внимание на избора на завеса на вратата, който не се появява твърде досадни звуци, когато всичко е в движение. В допълнение, отделните елементи трябва да бъдат толкова лесно заплетени възможно най-лесно.