свързване на съдомиялна машина за маса

Понякога не е възможно да се използва конвенционална съдомиялна машина. За такива случаи производителите предлагат таблични съдомиялни машини. Това са повече или по-малко мобилни - но и по-малки. Има два начина за свързване на съдомиялна машина за маса.

Таблици, значително по-малки от конвенционалните устройства

Стандартните версии на съдомиялни машини идват в нещо със същия размер като домакинска пералня. Това прави устройства, които са твърдо настроени на място. Дори по-малките машини все още са много големи, тъй като размерите на всички съдомиялни машини илюстрират.

 • Също така прочетете - свържете ъгъла на клапата към съдомиялната машина
 • Също така четете - Свържете изпускане на съдомиялна машина
 • Също така прочетете - тестът на кофата за съдомиялна машина

Многобройни причини говорят за съдомиялна машина за маса

Сега не е достатъчно място за голяма съдомиялна машина във всяка кухня. Също така, дори една съдомиялна машина все още може да бъде твърде голяма. Но все още има много други случаи, където съдомиялната машина би си струвала:

 • С твърде малко място за постоянно задаване на съдомиялна машина
 • в офиси и на работа
 • През уикенда Noches и градинарство
 • На по-малки партии и събития
 • На почивка и къмпинг

За тази цел производителите на съдомиялни машини са разработили друго устройство - съдомиялната машина на масата. Машините за перални маси са значително по-малки от конвенционалните устройства, но могат също така да бъдат транспортирани без усилие и по този начин да бъдат временно създадени.

Свързване на съдомиялна машина за маса

Това също води до специални функции при свързването на тези устройства. Ако ги свържете като конвенционални съдомиялни машини, те ще трябва да бъдат здраво свързани с канализацията и водата в кухнята. Таблета всеки път, когато е необходим, тогава твърде много усилия би било твърде много. Как да свържете нормална съдомиялна машина, така че не плащат.

Връзка на кранчето

За тази цел специалистът за търговия предлага специални опции за свързване. Връзките на самите устройства за таблици обикновено вече са подготвени за други опции за свързване. Така че множество съдомиялни машини за маса имат входящ маркуч с конектор за перлитера. Следователно старият перлатор трябва да се отстрани само от кранчето. В някои случаи обаче, адаптерите (намаления) са необходими, защото диаметърът на конеца не се вписва.

Връзка за проверка на клапана и сифона

След това процесът се извършва чрез мивката. Разбира се, обаче има и възможност за свързване на съдомиялна машина за маса. Въпреки това, тъй като повечето производители излизат на кранче, вероятността е по-висока, че те се нуждаят от адаптерно парче специално за този вариант на свързване. Така че, преди да се обърнете към свързването на съдомиялната машина на масата, трябва да получите всички необходими части.

Инструкции за стъпка по стъпка за свързване на съдомиялна машина за маса

 • Свържете компонентите за източване (Y-конектор за сифон, ако е фиксирана връзка)
 • Двоен клапан за заключване, ако фиксирана връзка
 • Адаптер за съществуващия кран или. Двоен клапан
 • Коноп за опаковане на външната нишка на тръбните части
 • Вода Pumpkange
 • евентуално отвертка
 • В случай на постоянен лоб и контейнер за вода

1. Подготовка

Разберете дали има желаната съдомиялна машина за маса с други опции за свързване. Вече имате устройството, проверете съществуващите връзки и закупете частите, необходими за свързване на устройството към вашите желания.

2. Съдомиялна машина за временна връзка

Ако искате да свържете пералната машина само временно, е достатъчно за кранчето. Завийте стария перлатор. Ако трябва да използвате старото сито, почистете го преди повторно използване. Сега затворете перлитера, доставен на съдомиялната машина на масата.

Маркучът за източване може лесно да се монтира в мивката. Сега включете устройството. Следвайте инструкциите на производителя по време на въвеждането в експлоатация. По-специално, ако сте свързали входа към миксер (независимо дали производителят препоръчва студен или топъл - не е горещо!Да се).

3. Съдомиялна машина за фиксирана връзка

Трябва да използвате Y-тръба с подходящ размер на връзката преди сифона. След това изключете главната вода и сменете клапана за проверка под мивката през двоен клапан. Сега свържете входящия маркуч към втората, свободната връзка на клапана за проверка, свържете маркуча за източване към поставената тръба на съединителя. Сега устройството е включено. Следвайте инструкциите на производителя преди първото въвеждане в експлоатация.

Съвети и трикове Можете също така да направите временно проникване, когато имате нужда от кранче (например, защото устройството трябва да бъде свързано дни или седмично). Специализираната търговия предлага съединителни парчета. Те просто го поставят на подходящата дължина между двата маркуча. Както при градински маркуч, можете да отворите бързо съединителя по всяко време и след това да завършите устройството. Въпреки това връзките остават на сифона и ключал.