Залепете държача за тоалетна хартия към стената, вместо да го завиете

Ако искате да прикрепите държач за тоалетна хартия към стената, без да пробивате допълнителни дупки, има няколко алтернативи. Или прикрепете държача с вендузи, или просто го залепете.

Прикрепете държача на тоалетната ролка към стената, без да пробивате дупки

Има няколко начина да прикрепите държач за тоалетна ролка към стената, вместо да пробивате, ако искате да положите възможно най-малко усилия:

  • прикрепете държач за тоалетна ролка с лепяща лента
  • Като алтернатива, прикрепете държача за тоалетна хартия към стената с вендузи
  • използвайте съответния държач магнитно върху скоба за залепване
  • Купете постоянен държач за тоалетна ролка, вместо да използвате стенен

Прикрепете държача на тоалетната ролка с лепило

Най-лесният начин да го прикрепите е да закупите държач за тоалетна хартия със съответстващи лепящи подложки, които са включени за лесно закрепване и са подходящи за този тип закрепване. Доставеното лепило обикновено се държи много добре. Той лесно понася теглото на хартиената ролка, включително държача, и може да бъде отстранен отново, без да оставя остатъци. Това ви спестява от излишни експерименти с други видове лепила, които може да нямат достатъчно лепило, за да задържат скобата на място. Двустранната самозалепваща лента обикновено не е подходяща и за тази цел. Освен това е много трудно да се премахне, ако е необходимо.

На какво трябва да обърнете внимание при залепване на държача за тоалетна хартия

Лепилото може да изпълнява функцията си правилно само ако обърнете внимание на няколко неща при залепване и най-вече създадете чисти адхезивни повърхности, така че да се държи оптимално по-късно. Освен това лепилната повърхност трябва да е абсолютно равна и суха. След като намерите подходящо място, почистете го с обезмасляващ препарат, който може да се отстрани, без да остават остатъци. След това можете да извършите закрепването по предназначение.

Различни версии на държачите за тоалетна хартия, върху които да се придържате

Можете да получите голямо разнообразие от дизайни и дизайни от специализирани търговци, за да можете веднага да намерите подходящи държачи за тоалетна хартия за вашата баня. Предимствата на залепването са очевидни. Не е нужно да пробивате дупки и не повреждате линиите, поставени в стената, но тези скоби могат да бъдат без остатъци, ако е необходимо, без да се премахват грозни пробивни отвори. В лошо състояние можете да използвате нов държач, без да се налага да затваряте старите сондажи.