Използвайте държач за тоалетна хартия за монтиране на вода

Сега има много различни видове държачи за тоалетна хартия, включително такива за монтиране на нивото. Тези модели се вписват много добре в банята и могат лесно да бъдат инсталирани по-късно.

Скрит държач за тоалетна хартия и неговото сглобяване

По принцип това са по-малки кутии или дори шкафове, които са вградени точно на стената в банята. Такива държачи за тоалетна хартия са много подходящи за монтиране в инсталация от предната стена с помощта на прости елементи от предната стена или системи, които осигуряват необходимото място за монтаж. Възможна е обаче и инсталация в стената, например ако тя има кухина и монтажът може да се извърши по съответно неусложнен начин. Дълбочината на инсталиране на държача за хартия обикновено е относително малка, така че инсталацията може да се извърши без никакви проблеми. Като алтернативи са подходящи и модели, при които само част от корпуса се използва под повърхността.

Поставка за тоалетна ролка с допълнителни функции

Повечето версии, монтирани встрани, ви предлагат допълнителни функции като цялостни модулни шкафове с вградени държачи за хартия, които предоставят допълнителни опции за прибиране на прибори. Модулите в стената могат да имат интегрирани допълнителни функции, като например следното:

  • цели вградени шкафове за аксесоари за баня
  • Опции за съхранение на ролки от тоалетна хартия и други неща
  • кошче за отпадъци в стената

Как да инсталирате държача на тоалетната ролка за монтиране на вода

Стената трябва да предлага възможност за изрязване на съответна зона за монтаж, например от стена от гипсокартон. Алтернатива е създаването на стенна ниша с помощта на предстенния елемент, който предлага съответна опция за монтаж. Такива решения се инсталират, например, когато в стената трябва да се вгради тоалетна с регулируема височина или конструкция на монтирана на стената тоалетна с казанче. Монтирането на такива държачи за тоалетна хартия е особено полезно тук, тъй като съответното монтиране в стената може да бъде планирано от самото начало.

Монтаж на цялостни стенни ниши

Има специални модули за съхранение, които предлагат опции за спестяване на място за съхранение на различни предмети в банята. Някои от тях са оборудвани с врати с плочки, така че се създава почти невидима опция за съхранение. Държачът за тоалетна хартия също може да се интегрира много добре в такава стенна ниша, ако е на подходящото място до тоалетната. Можете да получите различни модули за такива вградени решения от специализирани търговци на дребно.