просто страшно: уникален Хелоуин деко за вашия дом

Искате да украсите апартамента си за Хелоуин, но просто такава тиква звучи скучно? След това да се вдъхновят от тези идеи за декорация за Хелоуин.

3D прилепи

Носете стените си с прилепи към живота! Имате нужда само от черна занаятчийска хартия, писалка, ножици и лента. Сгънете половината от занаятите и начертайте крилото на прилеп, така че да започне от сгънатия ръб.

Ако отрязате крилото с ножица, сгънатата хартия на гърба автоматично създава второто крило на прилеп. Сега трябва да ги залепите с лепенка (или двустранна лента) до стената и готови!

Плаващ дух

Магьосник плаващ ум в дома ви: имате нужда от бутилка, топка Styrofoam, малко жица, прозрачна кърпа (най-добре е сирене или клинообразно търсене) и сила. Поставете отворената бутилка на стара кърпа и поставяне на топка Styrofoam отгоре. Обърнете се към врата на бутилката към жицата, за да пропуснете призрачния беден.

Сега можете да обърнете кърпата и да го напръскате с много сила - колкото повече пръскайте, толкова по-силен става тъканта. Когато дебелината се изсушава (която можете да ускорите със сешоар), можете да решите ума от матрицата и да залепите чифт очи очи.

Светлинни балони

Тази идея за деко може да бъде реализирана бързо и изисква само малко оборудване: бели балони, светло осветление, черен панталон и лепенка. Донесете пръчиците чрез изкривяване, за да светнете и го поставите в балона. След като го надуши, можете да пропуснете лицето си с перото на филц. Сега само го прикрепете към стената с лента и нарязайте светлината - завърши настроението на Grusel.

Мумиен стил

Вземи глупава или бяла крепоска хартия и бръчки с всичко в дома си, което трябва да получи "mumien-look". Това може да бъде точно като прага ти като няколко жака. Очилата трябва по-добре да чете с залепване, за да запазите веществото. В вратите стегнати вратовръзка.

Прозорци силуети

Направете къщата си на призрачна къща, която вече е видима отдалеч. За това се нуждаете от много черна занаяти хартия, писалка, ножици и лента. Начертайте фигурите, на които вашият съсед да изплаши ужас на хартията, изрежете го и се придържайте към вътрешността на прозорците си.

Кървава ръка

Джеж посетителите на вашата баня терор, като оставят кръвни следи на огледалото. Имате нужда от занаяти лепило, червен цвят, пластмасово фолио и дъска. Затегнете плъзгача върху дъската и го залепете зад дъската, за да осигурите гладка повърхност.

След това смесете лепилото с червения цвят и разтегнете сместа на ръката си. Тогава можете да направите кървавия печат върху фолиото и да я оставите. След като отпечатъкът е твърд, можете да го премахнете от слайда и да го залепите към огледалото.

Хартиени мишки

Тези мишки ще гарантират първоначално посетителите ви. Рисуване на мишки на черна занаятчийска хартия с шаблон, изрежете го и го залепете на стъпала, перли баровете или някъде, където никой не го очаква.

Светлинни консервни кутии

Създайте осветление на Хелоуин със специално съобщение: Напълнете калай с вода, сложете ги във фризера и оставете водата да стане лед. Тя ще запази формата във форма, когато ще скриете дупките в листовия метал. Начертайте буквите на съобщението си с писалка на замръзналото може.

След това сложете калай върху кърпа и започнете да прегръщате с чук и дупки в кутията. След това можете да разтопите леда в кутията с гореща вода. Молете се в цвят по ваш избор, поставете свещ и завършете!

Wiry Spirit

Самият декорация ловува втвърдения човек в първия момент на Хайденок. Всичко, от което се нуждаете, е телена мрежа, която получавате в магазина за хардуер. Огънете проводника към страшна фигура, поставете го наполовина скрита някъде, така че не можете да го видите директно, но в поставяне на пистата и с нетърпение очакваме реакциите.

Последната минута Хелоуин Деко: така сами вие правите Ghost Garland

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Nadine Jungbluth