Просто невероятно: бодибилдърката се подиграва на публично с жена във фитнеса

Красотата не винаги идва отвътре.

Много малко от нас наистина обичат да ходят на фитнес. Особено ако по своята същност сте неспортсменски (Здравейте, мога ли да се представя?), след това задвижва чувство за дълг, а не страст в свещените зали на заваръчната фабрика.

Още по-лошо става, когато трябва да се притеснявате, че ще бъдете погледнат или дори съден криво от други - вероятно монтьори -. Неоснователно притеснение, мислите? И ние така си мислехме. Докато не видяхме публикация в Instagram от културистката Даяна Андрюс, която ни спря да плюем.

Андрюс публикува снимка на млада жена на бягаща пътека във фитнеса и написа: "Hüftgold."Това беше последвано от втора снимка, която показваше само думите: " Обзалагам се, че тя поръчва бургер от службата за доставка."Културистът представи тези публикации на нея над 17 години.000 (!) Последователи.

Това отвратително действие ни напомня за инцидент миналата година, при който плеймейтката Дани Матърс счете за напълно законно да снима странна жена гола в съблекалнята на фитнеса си и след това да го публикува в Snapchat.

Подобно на Mathers, Андрюс също получи неудържима скандална буря в мрежата след поста си. "ЗАЩО не ходя на фитнес ", коментира унило един потребител. "Трябва да ви бъде забранен достъп до всички спортни зали, след като публикувате тези снимки и изложите тази бедна жена в мрежата, " друг потребител възмути.

Те: Защо не ходите на фитнес? Аз: ? dianaandrews uglyontheinside снимка.Twitter.com / J7lmEHySAs

- Руби. (@rubyabriella_x) 10 март 2017 г

Самата Андрюс публикува хладно извинение във Facebook, заявявайки, че никога не е имала намерение да срамува тази жена. „Тук съм, за да мотивирам - особено жените“, пише спортистът. "Всеки, който ме познава, знае, че не съм побойник. Съжалявам дълбоко, че взех видеоклипа."

Така че ние наистина не се чувстваме по-добре с тези без емоции думи. Какво мислите за действието?