Елегантни душови стени за ваната

Ако искате да поставите душ стена на ваната си, имате селекцията между свободностоящи частични странични стени до пълната кабина. В зависимост от вкуса, личното предпочитание и бюджета, ваната става защитена душ. Сгъваемите душ стени получават възможност, ако искате да вземете редовна сядане в банята, продължете да седнете в открит вана. В допълнение към прозрачни и почти невидими резени, можете да изберете и стена за душ, които осигуряват защитна защита чрез рязане или използването на млечно стъкло.

Сгъваеми стени на душ едва падат

Много хора биха искали да се къпят в ваната си с охрана и в същото време запазиха оптичния характер на отворената вана. За тази цел са подходящи, че фризьорските душ са подходящи, които са прикрепени към предната или главата на ваната. Те обикновено измерват до половината от ширината на страничната дължина на ваната и в зависимост от модела могат да бъдат сгънати. Почти всеки производител на душ екрани предлага тези варианти и душ преградите с ширина до един метър се предлагат от около 150 евро. Производители като Ravak, ELG, Schulte, Duscholux, HSK или Breuer са представени в почти всички магазини за хардуер и санитарни специализирани магазини. Ако стената на душа се състои от две части и се предполага, че е предпазваща от пръски, която съставлява около две трети от дължината на ваната, трябва да изчислите с около 250 евро. Моделите от няколко части обикновено имат техника на сгъване на акордеон и могат също така да бъдат напълно сгънати.

  • Прочетете също - Подмяна на вана с душ
  • Прочетете също - Вана или душ: кое е по-добре кога?
  • Прочетете още - Самостоятелен душ екран за душове на пода

Допълнителни кабини и пълна облицовка

Ако предпочитате затворен душ екран, който превръща вашата вана в цялостна душ кабина, можете да избирате между допълнителна кабина или съраунд за вана. Допълнителна кабина се състои от кръгли или многоъгълни душ стени, които могат да бъдат сгънати настрани с помощта на технология за сгъване, или от две полукръгли стъклени врати, които могат да се отворят отстрани. Производителите на тези модели стени за душ включват Hüppe, Samo, Kermi, Kohler, Lasser, Sanitec и Dusar, които предлагат своите продукти от двеста евро. Ако искате да оборудвате ваната си с душ параван по цялата дължина, и двата механизма за сгъване и трайно монтиран душ екран с входна врата влизат в предвид. Ще намерите това, което търсите във водопроводната търговия и в фирми за строителство на стъкла, които предлагат и продукти по поръчка. Трябва да изчислите от около четиристотин евро за непрекъснат душ екран.