Awards Style Awards: Katy Perry почита като жена на годината "почетен

Кати Пери е награден с жената на годината.

Кати Пери е на наградите в тазгодишния стил на Elle, последната нощ (18. Февруари) бяха наградени в Лондон, когато държавите-членки бяха присъдени. Певицата ("тъмен кон") е удостоен със своя голям успех в музикалната индустрия, но и за нейната неуморна употреба, жени по света смелост и да се борят за силата на жените.
Засягаше цената на Kylie Minogue. 45-годишният певец, който в момента е съдебен съдебен съдебен юрист в британското шоу "Гласът", е ентусиазиран да бъде лаудатор за наградата. Тя е публикувала след церемонията по награждаването снимка на себе си и Кати Пери и пише: "ми беше позволено да предача уникалния Katy Perry The Elle UK на годината. Поздравления, също коте!!"
Други големи победители от вечерта бяха Lily Allen и Rapper Tinie Tempah, които бяха наградени като британски художници на годината, докато Фарел Уилямс взе международната версия на цената. Ема Уотсън получи наградата като актриса на ГОДИНАТА И ПУКИТА, която се срещна с настоящата им приятел Брадли Купър на церемонията по награждаването миналата година, беше отбелязан като модел на годината.

Последните новини Katy Perry Горещ слух: Кати Пери е бременна!