ellen Degeneres: Това ли е вашата кариера?

Въздухът става по-тънък за американския говорител на Talk Vester Ellen Degeneres: Има нови твърдения!

След като Ellen Degeneres е най-популярният водещ шоу в САЩ и ентусиазирани зрители със своя смешен и сърдечен стил. Но сега критиката на 62-годишната възраст става все по-голяма. Вие сте обвинен в неуважително поведение, обиди и дори расизъм. Точно обратното на ценностите, които дават дегенери в техните зрители.
Прочетете още: ЛГБТ * Гордост: Знаменитости, които са розали 2020 (досега)
От 2003 г., водещият в Шоуто на Ellen Degeneres винаги хумористичен и отворен. Тя кара с многобройни знаменитости за ежедневните теми и винаги изглежда автентично.
Но сега гласовете стават по-силни, които биха могли да кажат, че само едно отпътуване от шоуто може да спаси образа им. Това обаче също би означавало показването.

Все повече служители на вашия екип са отрицателни

Ellen Degeneres Наскоро в писмо до екипа си, като докладите на САЩ. В писмото се казва: "Всеки, който ме познава, знам, че това е обратното на това, което вярвам и какво се надявах за нашето шоу."
Това извинение обаче очевидно не е добро за някои служители.
Също така интересно: Страхотно! Адел представя новата си тънък фигура
Вътрешността на производствената компания телепикрове се изразява срещу ежедневната поща "изключително критична за служебното й извинение:" истината е, че тя знае какво става, това е нейното шоу."Тъй като обвиненията се натрупват, остават съмнителни колко дълъг дегенерален и предавателят все още издържат на налягането.
Един от производителите на шоуто, Анди Ласнер, потвърждава в пост в Twitter, обаче, че шоуто и дегенералът продължават да остават "на въздуха".

Никой не излиза от въздуха. И gokingsgo

- Анди Ласнер (@Andylassner) на 30 юли, 2020